Kärleksastro Februari-Mars 2015, Vattumannen

Låt inte grodorna hoppa!

Merkurius befinner sig retro i ditt tecken sedan den 21 januari och han kommer inte sätta fart framåt förrän den 11 februari. För Vattumannens del innebär det att du troligen funderar en del kring dig själv, ditt liv och vad du egentligen vill.  Bland dina önskningar finns naturligtvis vad du hoppas på i kärlek. När Merkurius befinner sig i lågenergiläge kan saker man säger uppfattas fel eller kanske bryr man sig inte om att välja sina ord på samma sätt som man annars hade gjort. Om du har för avsikt att tala med din partner eller kärlek om förhoppningar inför framtiden, ta det då lite varligt så att du inte kliver på en öm tå och sårar honom/henne. Efter den 11 februari blir det lättare att tala kärlek, och mycket annat.

Fullmåne i ditt kärlekshus

Fullmånen den 4 februari lös upp ditt sjunde hus, alias äktenskapshuset. Alla dina seriösa, äktenskapsliknande relationer, fick dubbel fokus. En fråga som du kan ha konfererat med dig själv om gällande kärlek, sedan sommaren 2014, fick en chans att komma till avslut. Detta kan ha skett på olika sätt: kanske bestämde du och din partner er för att det är dags att skicka ut bröllopsinbjudningar, eller kanske var det precis tvärtom, dags att sätta punkt för en relation som du inte varit lycklig i sedan i somras. Jupiter och överraskningarnas planet, Uranus, hejar på fullmånen och vad du än beslutar dig för så är det en aning ”nu eller aldrig” över känslan. Fullmånen leverar sina nyheter +/- 4 dagar from den 4 februari. Viktiga beslut angående kärlekslivet ligger i luften med andra ord.

Vem är du i en relation?

Den 6 februari möts Solen och Jupiter och de är på sådär lagom gott humör. De står mitt emot varandra och mötet är mer krävande än skoj. Solen befinner sig i din jag-zon och Jupiter i ditt relationshus. Det är som om du slits mellan ”jag” och ”vi”. Tappa inte bort dig själv, käre Vattuman. Ibland måste man kompromissa men gör det inte på bekostnad av din individualitet. Två självständiga individer gör en relation så mycket lyckligare än två som anammat endast den ena partens sätt att leva.

Du har mail…

Den 3 mars möts Jupiter och Uranus. Jupiter befinner sig i kärlekskranke Lejonets tecken och Uranus i kvicke Väduren. Eftersom Uranus styr internet och teknik kan detta vara dagen då heta sms eller meddelanden på Facebook eller Twitter får dig på ett särskilt gott humör. Det kommer troligen ligga en känsla av överraskning över det hela. Uranus älskar att dyka upp som gubben ur lådan. Hej nätflirtar och fjärilar i magen!

Glad torsdag!

Kram

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

LOADING..