ANNONS

Kärleksastro Februari-Mars 2015, Stenbocken

/

 

En föredetta kärlek kan dyka upp

Jupiter befinner sig retrograd i ditt åttonde hus. Sex, passion och begär får en extra skjuts och när Jupiter tittar bakåt är det möjligt att även du gör det. Ett ex kan dyka upp och vilja ha kontakt igen, eller kanske är det du som i hemlighet letar spår efter honom/henne på nätet. Jupiter älskar allt som stavas utland vilket antyder att din före detta kanske bor i ett annat land eller är någon som du träffar på en semester till utlandet. Jupiter backar t o m den 8 april så trenden att gå tillbaka till det som varit håller i sig ända fram till dess.

Om du och din partner har behov av parterapi är perioden likaså toppen för att komma till bukt med frågor kring otrohet eller andra problem.

Snart slut på småtjafs om hemmets skötsel

När nu även Merkurius befinner sig retrograd i ditt andra hus påverkar det bl a ditt självförtroende. Du är inte lika säker på dig själv som vanligen. Men upp med hakan, det hela släpper efter den 11 februari. Om du har en partner kommer likaså fnurrorna på tråden angående allt tal om ekonomi och skötsel av hemmet och ägodelarna, att lätta upp efter en 11 februari. Puh!

Slå dig samman med någon annan eller bryta dig fri?

Fullmånen den 4 februari lös upp ditt åttonde hus, alias the house of sex, videotapes and rock´n roll. Vad är det du har dolt bakom fasaden? Det är dags att göra sig av med energitjuvar, om en sådan finns i ditt kärleksliv. Uranus och Jupiter hjälpte månen på alla sätt så likaså kan du plötsligt ha basunerat ut till hela världen att det är dags att slå dina påsar samman med din partner på riktigt och säga ja inför prästen eller rådmannen. Intensivt är ordet! Ge fullmånen +/- 4 dagar from den 4 februari för att leverera sina nyheter.

Kärlek på hemmafronten

Den 20 februari slår sig stjärnhimlens kärlekspar samman, Mars och Venus. De är yin och yang, manligt och kvinnligt och de är kärlek och passion. De möts i Stenbockens familjehus. Om du inte önskar dig något hellre än att bli förälder så är detta en utmärkt dag för att ge det ett försök. Likaså kan kärleken ta sig uttryck i hemmet. En romantisk middag för två när barnen somnat eller en första date hemma i ditt eget kök med favoritreceptet på menyn?

Kvicka besked

Den 3 mars kan snabba besked eller nyheter komma och de gäller ditt familjeliv. Blev du gravid i februari eller är det dags att flytta ihop med din date? Det kommer gå undan och du hoppar helhjärtat rakt in i framtiden med tillförsikt och mod i bröstet.

Vem har drivit dig till din yttersta gräns?

I samband med Pluto och Uranus möte den 16 mars kommer en process som pågått i ditt liv sedan 2012 att komma till ett slut. Du är redo att släppa relationer och familjeliv som inte känts bra på flera år. Någon i ditt familjeliv har sett till att pröva dig rejält och nu kommer du vilja ge dig en chans till att må bra. Det behöver inte handla om en kärlek, men det kan göra det, men likaså kan ett barn eller en förälder har varit den som fått dig att sedan 2012 spänna din båge lite högre än du kanske orkat.

Den 17 mars-11 april flyttar Venus in i ditt flirtiga, femte hus. Håll ögonen öppna, Mr Right kan stå rakt framför dig under den här perioden! Om du redan befinner dig i en relation kommer ni ha roligt och må superbra tillsammans. Nästan som om ni blivit nyförälskade i varandra igen.

Babymånad

Om du önskar dig ett plus på graviditetsstickan ska du även vara beredd att försöka från och med den 31 mars- 11 maj. Mars och Venus ger dig då superboost i ditt femte hus, som bland annat styr fertilitet.

Glad fredag kära Stenbock!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00