ANNONS

Horoskop vecka 7, 2015

/

Avslut gällande roliga projekt, barn, underhållning och fertilitet

Förra veckans fullmåne har energier som fortfarande är med oss när veckan startar. Många av er läser veckohoroskopet på söndagarna, vilket är fyra dagar efter fullmånen den 4 februari. Nyheter kan ha dykt upp sedan i onsdags. Uranus älskar att kasta fram överraskningar och med den fina kontakten mellan Jupiter, Uranus och fullmånen så kan nyheter ha kommit gällande barn, fertilitet, nöjen och det man gör med stor glädje i hjärtat. Fortsätt att rida på vågen av att komma till ett avslut eller våga något som du kanske funderat på sedan slutet av juli 2014.

För hur fullmånen föll i de olika stjärntecknens hus, alias livsområden, så kika tillbaka in på bloggens inlägg den 4 februari.

Nu till veckans som kommer:

Merkurius vänder framåt!

Nu kan vi få fart framåt igen med alla former av kommunkationer. Om ni promenerat fram och tillbaka framför datorn och väntat och väntat på svar på mail så kan de svaren nu börja trilla in. Det är som om folk plöstligt minns din förfrågan och nu har tid att återkomma till dig. Nu är det också fritt fram att teckna kontrakt igen, Merkurius styr över just kontrakt och man vill alltid ha honom med sig när man står i begrepp att skriva under den streckade linjen. Merkurius befinner sig i nätverksälskande Vattumannen så tankar kring alla former av grupptillhörigheter och gemensamma insatser för t e x välgörenhet kan nu få sättas i verket.

Vattumannen

Solen befinner sig i Vattumannens tecken och lyser upp alla ämnen som Vattumannen älskar. Som jag skrev ovan är alla former av gruppaktiviteter något som Vattumannen mår toppen av. Betoningen ligger på kontakter åt höger och vänster med folk som, likt du själv, arbetar för ett gemensamt syfte. Det är troligen inte dina närmaste vänner och du som samlas och engagerar er utan mer ytligt bekanta. Ett nätverk av mammalediga som rullar vagn tillsammans eller kanske kvinnliga entreprenörer som söker nya kontakter är två exempel.

Vattumannen är mycket förtjust i internet och ny teknik. Hans styrare är Uranus som är känd för nytänkande. Att samlas kring ett ämne och sedan föra det framåt via sociala medier eller ett helt nytt grepp, tänk app eller kanske hemsidor, är superrätt.

Solen befinner sig i Vattumannen tills i mitten på vecka 8. Fram tills dess, ägna lite tid åt att tänka över vad du drömmer om. I Vattumannens tecken finner vi också de stora livsdrömmarna. Ge dem en chans att få komma fram nu så kan du sedan sätta fart rent praktiskt vid det astrologiska nyåret den 21 mars.

Gråtmilt och svårt att släppa det som varit

Mars befinner sig fortsatt i Fiskarnas tecken och han är inte helnöjd här. Det är för känsligt, för mycket drömmande och tillbakablickande när han bara vill framåt. Om ni har känt er hindrade eller rent av ”tillbakasugna” in i det förgångna så att tårarna sprutat så är det nu inte så lång tid kvar som vi behöver utstå dessa prövningen. Dåtiden är en tillgång för där finns allt vi lärt oss och som knuffar oss framåt men, som Dumbledore säger till Harry Potter; ”Det duger inte att fastna i det som varit och glömma att leva”. Så nu, slut fred med det som varit. Har du begått misstag mot dig själv eller andra, förlåt dig själv och bestäm dig för att gå framåt. Vi kan inte ändra det som varit, bara lära av det. Och då kan även dumma misstag bli fantastiska lärdomar som vi tar med oss i livets ryggsäck. Amen.

Mars får härlig fart och kraft när han flyttar in i sitt eget tecken, Väduren, den 19 februari. Minns det om du fortsätter att brottas med det förgångna eller känslor som skaver för att du känner att du inte kommer vidare, trots att du vill. Snart tuffar du på framåt igen!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00