ANNONS

Kärleksastro Februari-Mars 2015, Skytten

/

På dina villkor eller inte alls

Saturnus flyttade in i Skyttens tecken den 23 december 2014. Hans uppdrag under de kommande två åren är att lära dig att ta dig själv på det största allvar. I kärlek innebär detta att du kommer vilja ha ”allt eller inget”. En kärlek måste vara precis sådan du vill ha den, annars kan det hellre vara. Din tid för att hitta rätt på många plan i livet är kommen och det finns inte något utrymme för förhandling åt något annat håll än ditt eget.  Skyttar är gärna lättsinniga och en aning naiva i kärlek men nu blir det en mer ”jag-letar-endast-efter-den-stora-kärlek-attityd utåt. Slut på att inleda förhållanden där du får bära upp din partner. Nu är det din tur att komma först!

Babydag!

I februari och mars kommer kärleksparet Venus och Mars att slå sig samman och sätta fart på ditt kärleksliv när de flyttar in i ditt femte hus. Wow! Kärlek och passion i ditt hus som styr kärlek och flirtar! Mars är den som först knackar på dörren till ditt kärlekshus, den 19 februari. Venus kommer efter den 17 mars. Den 20 februari befinner dig sig på samma grad i Vädurens tecken. Om det är någon dag du verkligen ska markera i din kalender med ett stort hjärta så är det denna dagen, kära Skytt! Om du vill bli gravid är det samma sak- det femte huset styr fertilitet och barn så satsa den 20 februari. Om du omvänt inte alls vill ha barn, vet du vad du ska göra.

Flirtar du över nätet?

Den 3 mars slår sig din egen styrare Jupiter sig samman med överraskningarnas planet Uranus. Eftersom Jupiter styr över ditt tecken ger det dig extra skjuts den här dagen, även om de andra tecknen också känner av den positiva energin. Jupiter befinner sig i ditt nionde hus som styr utland och lärosäten, såsom högskolor och universitet. Uranus signalerar till Jupiter från Vädurens tecken och ditt femte, kärlekshus. Uranus älskar att använda teknik och internet så detta kan vara en utmärkt dag för att våga sig på nätdejting. Likaså kan sms och meddelanden via Facebook och Twitter se till att du får rejält med fjärilar i magen. Kanske finns personen du flirtar med utomlands, kanske är han i Sverige men med en bakgrund helt olik din egen. Eller är det din lärare eller jurist som får ditt hjärta att börja slå snabbare? Med Uranus i Väduren känner du dig modig och redo att hoppa rakt ut i kärlekslivet. Kör i vind, kära Skytt!

Sexig dag!

Om du skulle träffa någon i början på mars kan den 11 mars bli dagen då det verkligen slår gnistor emellan er. Mars sexiga energier slår sig samman med modige, snabbe Uranus och, wow, dags att ta in på hotell? Om du redan befinner dig i ett förhållande kan den här dagen bli en av de härligaste i ditt kärleksliv under vårvintern 2015.

Trygghet kontra passion

Den 16 mars kommer du nå kulmen av en prövning som pågått sedan 2012: hur hittar du en balans mellan att hänge dig åt livets lustar och nöjen samtidigt som du känner dig lugn, trygg och säker? Kan man ha bägge delar på samma gång eller måste en lida för den andra? Det är mycket möjligt att du tar dig en rejäl funderare över hur du vill leva ditt liv och hur du egentligen vill ha det i kärleken. Perioden då du vänder dig inåt är från och med 14 mars- 14 juni. Det är Saturnus som ser till att kalla tillbaka dig till soulschool.

Överraskande förändringar i ditt hem- och familjeliv

Den 20 mars väntar en solförmörkelse som kommer sätta fart på något i ditt hem. Får du reda på att du eller någon i din familj, överraskande, blivit gravid, eller dyker drömhuset upp i en himla fart? Eller är det dags att flytta in med en partner, lite snabbare än väntat? Det rör på sig i din hem- och familjesfär och med solen som styrare av ditt hus som styr kärlek, barn och fertilitet är det mycket möjligt att hemmet och dessa ämnen ger dig snabba händelser att vänta. Månen styr det feminina, en kvinna i ditt liv kan ha en framträdande roll i det som sker.

Glad måndag kära Skytt!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00