ANNONS

Kärleksastro Februari-Mars 2015, Vågen

/

Tankar på det som varit

Merkurius kan ha trasslat till det en aning när det gäller kärlek sedan den 21 januari-11 februari. Ena dagen ska du träffa en dejt för att sedan få ett sms om att tiden måste ändras eller så har det varit teknik som krånglat så att ni inte har kunnat nå varandra som det var tänkt. Du kan också ha funderat fram och tillbaka gällande kärleken under den här perioden. Så vilken lättnad att det nu är på väg att släppa. Du har kommit fram till svaren du behöver och är redo att gå framåt i kärlek. Merkurius bringar gärna tillbaka det förflutna så det är mycket möjligt att en gammal relation åter fått din uppmärksamhet. Meningen är att du ska få en andra chans att utvärdera situationen. Fanns där något så bra att det är värt att ge det en ny chans eller är det lika så bra att det ni hade förblir i det förflutna?

Åh, min vackra/e partner!

Den 20 februari kan du se fram emot ett hett möte mellan Mars och Venus. De möts i ditt sjunde hus där de seriösa relationerna och äktenskapen bor. Om du är singel kan detta bli dagen då du möter någon som du verkligen känner samhörighet med och som faktiskt ser ut att vara en riktig vinnare. Om du befinner dig i en relation kan detta bli en dag då du är dubbelt tacksam för att just du och han/hon är tillsammans. Det glittrar om det ni har och du vill gärna berätta för alla om hur fin din kärlek är.

Nya planer!

Den 3 mars möts optimistiske Jupiter och överraskningarnas Uranus. Jupiter befinner sig i ditt elfte, innovativa hus och Uranus i ditt sjunde hus. Nu är dagen då du och din partner, överraskande, kan börja tänka i nya banor. Dags att satsa på en gemensam företagsidé, flytta utomlands eller planera en drömsemester? Något nytt kommer in i relationen och det känns som att släppa in frisk luft i ett rum där luften stått stilla ett tag. Det ger ny kraft, energi och glädje att planera för nya äventyr tillsammans. Uranus styr teknik såsom sociala medier eller dejtsiter på nätet. Om du är singel kan du få kontakt med någon som känns superspännande och helt i linje med vad du drömt om i kärleken. Överraskande kan du också se en person som tidigare endast varit din vän som en potentiell kärlekspartner. Det är som om du ser personen ifråga i ett helt nytt ljus och, wow, plötsligt pirrar det till i magen!

Ditt kärleksliv vs din familjs behov

Den 16 mars möts Pluto och Uranus för sista gången på ett tag. Kanske har du märkt att det sedan 2012 funnits ett stort behov av balans mellan ditt kärleksliv och ditt familjeliv? Plutos och Uranus möten har verkligen utmanat dig att tänka nytt och det kan ha frestat på. Kanske lever du i en relation men har barn sedan tidigare med en annan person. Att jämka och hålla både dig själv, din kärlek och dina barn eller släktingar glada och nöjda kan har varit en riktig utmaning sedan 2012. Du och din partner har troligen fått tänka uppfinningsrikt för att få ihop ekvationen och nu är det dags för det sista testet. Sist Uranus och Pluto möttes var i slutet av november-slutet av december 2014. Det som pockar på din uppmärksamhet kring den 16 mars påminner om det du gick igenom då. Som en tröst kan du minnas att det kommer ta många, många år innan du behöver gå igenom liknande utmaningar igen. Närmare 80 år faktiskt.

Glad onsdag kära Våg!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00