ANNONS

Boklördag. Möten och intervjuer

/

Det är lördag och jag pustar ut efter en hektisk vecka. Just nu är det full fart i mitt nionde huset i zodiaken, alias det skrivande huset. Jag märker verkligen av det. I veckan har jag haft flera spännande möten och två intervjuer inför boksläppet. Nya kreativa avtal ligger i pipen och väntar och mitt i allting befinner jag mig och undrar om det här verkligen händer. Mig. Flera gånger än en har jag sagt till min förläggare ”är det verkligen min bok vi talar om?”. Det är väl så när man drömt och längtat efter något så länge att när det sedan händer tror man det knappast. Känner ni igen den tanken?

I veckan som gick diskuterade vi bl a bloggträffar. Med en Merkurius som backade hann vi inte så långt som till satta datum men så fort vi har plats, datum och tankar kring bloggträff så berättar jag om det här.

Det kommer bli en fartfylld vår, minst sagt. Och jag är glad att få dela resan med er. I veckan som kommer, vid nymånen, träder jag in i tidningen Amelia med mina horoskop och ni kan även läsa en presentation av mig i tidningen. Det känns så kul!

Allt gott till er denna lördag, denna Alla Hjärtans Dag! Må ni få känna mycket glädje och kärlek idag! Bilden tog jag i Ladurées skyltfönster i veckan:

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00