ANNONS

Kärleksastro Februari-Mars 2015, Kräftan

/

Utmaningar sedan 2012

Strikte Saturnus lämnade ditt femte, flirtiga hus kring julen 2014 och, puh, vilken lättnad! Kärleken kan ha känts en aning, tja, ansträngd och inte alls lika lätt och lekfull som den borde bara. Saturnus har inverkat på kärleksaffärer, flirtar och skoj sedan hösten 2012. Kanske har du visserligen träffat den rätte sedan dess men det har inte varit en resa utan ansvar. Kanske har du samtidigt också fått axla en roll som styvförälder eller så har förhållandet på något sätt präglats av ett behov av pusslande och disciplin. Romantikdödare? Eh, ja! Men nu blir det bättre. Ditt femte hus lämnas ifred och kan bli precis sådär roligt och lustfyllt som det ska vara.

Saturnus kommer att göra en liten återresa till ditt kärleksliv under sommaren men det blir som en ljuv bris jämfört med de två senaste åren. Se sommaren mer som en chans till dubbelkoll av att du valt rätt.

Nu till februari:

Den 19 februari är det dags för den andra nymånen i ditt åttonde, passionerade hus. Du fick en chans till nystart inom känslor, passion och samlevnad redan den 20 januari och nu får du ännu en gång chans att starta på ny kula. Att tänka på att slå sig ihop ekonomiskt med en partner, bli sambo eller köpa något gemensamt får igång dig! Känslor och tankar kring sex, passion och begär dallrar också i luften. Fifty Shade of Cancer, anyone?

Kontroll och svartsjuka

Merkurius retro (21 januari- 11 februari) kan ha gett dig mycket att tänka över som har haft att göra med en partners behov av kontroll, svartsjuka och smygande beteende. En aning skuggigt, jag vet. Du kan ha funderat över att bryta dig fri från en relation som kanske spärrat in dig alternativt kan du ha bestämt dig för att reda ut relationen så att den blir mer jämlik och lätthanterlig. En före detta kärlek kan också ha dykt upp sedan den 21 januari och fått dig att fundera fram och tillbaka: gå tillbaka eller gå framåt? Sedan den 11 februari har saker och ting troligen börjat falla på plats, åtminstone mentalt för dig. Du vet vad du ska göra och, framförallt, vad du vill ha.

Kärlek och passion i hett möte!

Den 22 februari möts Venus och Mars, alias stjärnhimlens allra mesta kärlekspar. De infinner sig båda i ditt tionde hus, det som ofta associeras med långsiktig planering och ambitioner. Vik helgen i vecka 8 till att tänka över vad du och din partner vill uppnå eller vad du vill att en potentiell partner ska ha för att göra dig lycklig. Operation framtidsplanering inleddes just och ni ser ut att vara lika intresserade av att planera båda två!

Kärleksråd

Om du är singel kan helgen 20-22 vara den då du träffar någon som känns som en perfekt match för dig. Mars och Venus tillsammans gör att du och kärleken är på samma sida, så att säga. Det flyter i relationer och känsloliv. En äldre, erfaren person kan också ha ett viktigt kärleksråd till dig. Lyssna till det i så fall!

Bygg styrka och utvärdera

Under mars månad befinner sig Jupiter fortfarande i retro i ditt andra hus. Ditt självförtroende kan ha fått sig en liten dipp sedan slutet på förra året eller så har du prioriterat att tjäna mer pengar eller hur du hanterar tillgångar. Kärleken kan ha hamnat en aning ur fokus om tankarna varit på annat håll. Ägna gärna tiden under mars till att komma på god fot med dig själv. När mars är slut är du redo för full fart framåt och ett helt nytt självförtroende i kärlek. Stora förändringar väntar dig i ditt familjeliv i början på april och då kommer du ha igen din mentala förberedelse och styrkebyggande period nu!

Glad måndag kära Kräfta!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00