Kärleksastro Februari-Mars 2015, Oxen

Du vill ha en plan!

De två nymånarna i Vattumannens tecken får dig att springa omkring med kalendern och ropa ”dags att sätta mål för framtiden” där hemma. Med nymånarnas nystartsenergi i ditt ambitionens hus vill du ha mål och strategi klara. Om du inte satte fart i samband med den första nymånen i Vattumannens tecken den 20 januari så kan det smälla till den 19 februari istället.

Jag vill, jag vet inte och jag kanske…

Merkurius befann sig retro i Vattumannens tecken under perioden 21 januari- 11 februari så det är mycket möjligt att du har funderat i många vändor. Du har ändrat dig, varit säker på ett beslut och sedan ångrat dig igen… Ditt arbete kan också ha tagit bort fokus från ditt kärleks- och privatliv. Men, sedan den 22 februari känns dina tankar och din uppmärksamhet mer klar och ”färdig” för att levereras till din partner. Om han/hon blivit galen för att du ändrat åsikt var och varannan dag så kommer han/hon nog bli glad över att se att du verkar mer säker på det du säger nu.

Avvakta med viktiga beslut gällande familj och boende

Om du är osäker på hur du vill ha det i familjelivet- flytta ihop, gifta sig och/eller skaffa barn i år? Ta det då lugnt och låt dig inte stressas nu. Jupiter, den store turplaneten, befinner sig i ditt fjärde hus, alias ditt familjehus. Eftersom han just nu befinner sig i retroläge bör du inte hasta fram stora beslut gällande ditt boende och familjeliv. När början på april kommer är du redo att gå framåt, men innan dess gör du bäst i att låta besluten vänta. Överväg gärna alternativ men säg inte ja åt något håll ännu.

Mars och Venus sprider kärleksglans över helgen

Om du har haft det trassligt i kärlekslivet kan helgen i vecka 8 ge dig en chans till läkande. Mars och Venus möts i ditt tolfte hus. Det som sker bakom husfasaderna finns här och med ett så kärleksfullt möte mellan himlens kärlekspar, Venus och Mars, så kommer du och din partner få en utmärkt chans till att läka sår och reda ut meningsskiljaktigheter. Lite som kärleksbalsam för själen!

En spännande person för singlar

Om du är singel kan likaså helgen i vecka 8 (markera den 20-22 februari) ge dig en möjlighet att träffa en ny kärlek. Med tanke på det tolfte husets inblandning kanske du eller den du möter vill hålla er kärlek gömd. Alternativt kan den som får ditt hjärta att dunka av kärlek vara läkare, helare eller rent av ett spirituellt medium. Spännande!

Vad är det som summeras i kärlek?

Torsdagen den 5 mars bringar med sig att en fråga i ditt kärleksliv når en topp. Om du har dejtat någon det senaste halvåret kanske det är nu som du och han/hon gör er redo för att berätta för världen om er kärlek. Eller är det kanske så att du får veta att ni väntar barn? Om du är singel kan denna fullmåne likaså innebära en chans våga ta ett steg mot den som intresserar dig- hoppa om ditt hjärta säger dig det! Ett enda råd på vägen bara: det femte huset är självsäkert och Jungfrun, som fullmånen faller i, kan ibland vara lite kritisk. Försök att tänka efter innan du har sagt lite för mycket om du avser att ”lägga korten” på bordet. Även om du menar väl kan dina ord låta fel och inte ge den effekt du menat.

Glad onsdag kära Oxe!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

  1. Du måste promota Happytown mer! :D Jag är trogen läsare av bloggen och älskar den, kommenterar dock sällan pga krångligt via min mobil, och trots detta har innehållet i Happytown gått mig helt förbi! För några veckor sedan klickade jag dock på länken till adlibris och insåg att Happytown är ngt helt annat än jag trott! Jag trodde det var en skönlitterär feel good-bok, men det är det ju inte! har givetvis förhandsbeställt mitt eget ex :D. Och ja, det här kan absolut ha att göra med att jag läser slarvigt snarare än att du promotat ”dåligt”, men missade jag kanske fler missar och det vore ju så synd på vad som verkar vara en fantastisk bok! Ha det gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..