ANNONS

Venus och Mars lovar en mysig helg!

/

Min serie Kärleksastro för Februari-Mars är kommen till sitt slut och alla tecken har nu fått sig en försmak på vad som väntar.

Under tiden som jag publicerat inläggen fick jag frågor angående om jag 1, mediterar, och 2, om jag kan något om drömtydning. Jag använder mig gärna av den inre vägledaren och automatskrift. Det är roligt och lugnande. Men vad det gäller drömtydning så är jag helt okunnig. Jag brukar för det mesta se det som att mardrömmar visar på rädslor i livet och det som är trevligt och mysigt visar sådant man mår bra av och ska sträva efter i sitt liv. Det är mycket basic. Jag har aldrig besökt någon drömtydare. Känner ni till någon eller kan tipsa om en bok, vore det roligt!

Nu är det fredag och dags för lite genomläsning av manus och svar på mail. Sen ska jag, efter två väldigt intensiva veckor, göra tidig helg.

Jag önskar er alla en härlig helg. Venus och Mars lovar ju mer än gott för oss alla! Idag möts de för sitt första möte av tre under 2015. Amore, amore!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00