ANNONS

Boklördag. Intervjuer och det goda rådet

/

Inom juridiken fick jag tidigt lära mig en sak när det gäller att svara på journalisters frågor: be alltid att få läsa texten innan den går i tryck.

Det är ett värdefullt råd och något som jag praktiserar nu när det också är dags att göra PR för Happytown. Jag har den senaste tiden haft flera roliga samtal med journalister och skribenter. Att sedan ha fått se texten färdig har varit så roligt och jag är väldigt tacksam för det gamla goda ”journalistrådet” som jag fick med mig från juristvärlden.

En av artiklarna kan du läsa i Amelia som är ute just nu, samt även mitt första horoskop för tidningen, en annan, ytterligare artikel, får jag återkomma med när den blir aktuell.

Det är pirrigt och roligt det här och jag använder mig dagligen av ”De 10 tacksamma” från Projekt Inre Styrka (se bloggarkivet) , d v s att uppmärksamma och tacka för minst tio saker av allt gott som jag har i mitt liv.

I veckan som kommer är det dags för mig och Eva att lägga ytterligare planer för Happytown. Massor av idéer skickas mellan mig och förlaget och andra ev samarbetspartners. Superkul! Mer om det nästa boklördag.

Tack för att ni är med mig på den här spännande resan, jag är så glad för ert stöd och ert inresse för det jag skriver!

Glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00