ANNONS

Horoskop vecka 9, 2015

/

Kärlek, kärlek

När vecka 9 startar har precis stjärnhimlens kärlekspar, Mars och Venus, flyttat in i Vädurens tecken. Oh la la, kärleken flyter när dessa tu får dansa ihop. De längtar alltid efter varandra men det är inte alltid de får befinna sig så nära som nu. Ända fram till den 17 mars kommer de nu befinna sig i Vädurens tecken och ge oss en känsla av mod och framåtanda i kärlekslivet. Att våga gå fram till någon man kikat lite extra på, kanske i hemlighet, känns nu fullt möjligt, likaså att öppet och ärligt berätta vad man önskar sig i sin relation och av sin partner. Kärlekstema i kvadrat alltså!

På söndagen den 22 februari befinner sig de båda i konjunktion, d v s på samma grad i Väduren. Kärlek, passion och amore, amore, fullkomligt vibrerar i luften! Gå på en date eller tala ut med din partner -ni finner en kärleksfull väg med de här vibbarna.

Vem sätter stopp?

På måndagen den 23 februari möts Solen och Saturnus men de är inte på lika gott humör som Venus och Mars. De kommer inte överens alls faktiskt. De befinner sig i en så kallad kvadratur. Solen i nostalgiske Fiskarna och Saturnus i frihetsälskande Skytten. Solen är livsenergin i dess högsta form och Saturnus är allas vår läromästare i livets skola. Vår personliga Yoda. En stark, sträng, äldre person eller myndighet, ”ett överhuvud”, kan sätta stopp för planer vi har. Hukar vi oss eller rustar vi för att klara en stormvind?

Ja, det kan fungera!

På onsdagen den 25 februari signalerar Mars till Saturnus och deras kontakt är glad. Mars är kvick i både handling och ord och Saturnus bidrar med stabilitet och organisation som lovar att hålla. Planer och idéer som sätts i verket denna dag lovar att hålla. De är realistiskt genomförbara och kan hålla för lång tid framöver.

Konst, fantasi och empati

På samma dag, den 25 februari, befinner sig också Solen och drömske Neptunus väldigt nära varandra i Fiskarnas tecken. Solen lyser upp fantasi och skaparförmåga men också empati och hjälpsamhet. Gör en insats för någon annan eller skriv poesi, måla eller gå på en konstutställning! Det ligger också healing i luften för den som behöver det.

Veckan avslutas med två möten som står på Merkurius agenda:

Den 1 mars möter han Uranus. Nytänkande idéer och en känsla av vi kan hitta en lösning som ingen annan kommit på tidigare, dominerar. Nu finner man ett svar på önskningar hur man ska göra önskningar till verklighet. Nyckeln är genom att tänka i helt nya banor.

Den 1 mars möts oockså Merkurius och Jupiter. De står mitt emot varandra på stjärnhimlen, vilket anses vara ett möte som är en aning ansträngt. Merkurius i Vattumannens tecken är bra på att hitta på nya idéer men Jupiter kan ibland vara överdrivet optimistiskt. Se till att det du funderar ihop har en fast förankring i verkligheten. Sväva med andra ord inte i väg helt och hållet även om du är beredd att tänka över nya alternativ.

Jag önskar er alla en glad vecka!

Kramar

Helena

PS 1 Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

PS 2 Imorgon publicerar jag även astro för de kommande veckorna för alla stjärntecknen

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00