ANNONS

Astro för alla stjärntecken 19 februari- 4 mars

/

Detta, mitt första tidningsastro för alla stjärntecken, kan ni också läsa i Amelia nr 5:

Horoskop för perioden 19 februari – 4 mars

Perioden den 21 januari- 11 februari fick kommunikationsplaneten, Merkurius, oss alla att vänta på svar och beslut. Missförstånd och förseningar duggade tätt. Nu hämtar Merkurius andan och vi kan alla sätta fart framåt gällande kontrakt, överenskommelser och nya initiativ. Solen står i det medkännande tecknet Fiskarna. Att ge utan att förvänta sig något tillbaka är rätt. Likaså att bläddra igenom familjealbumen och hedra det som en gång var. Bli inte för blödiga bara! Ägna tiden fram till den 21 mars med att summera vad du åstadkommit det senaste året. Sedan väntar det astrologiska nyåret och full fart framåt. Nymånen den 19 februari gynnar nytänkande. Vad har du för mål för 2015?  

Väduren 21/3- 20/4

Kärlek och pengar, kära Vädur! Venus och Neptunus samarbetar för att du ska få dem båda just nu, det enda du behöver göra är att hålla ögonen öppna. Goda avsikter ger dig mer pengar på kontot. Vänner kan vara lättstötta- ta det lugnt med kommentarerna! Bäst just nu: Strålande kärleksmöjligheter mellan 20- 24 februari.

Oxen 21/4-21/5

Vänner och socialt liv står högst på din agenda. En mingelmånad väntar! Hemma fokuserar ni mycket på andlighet och religion. Sanndrömmar och övernaturliga upplevelser kan dugga tätt. Ekonomin går framåt efter en tid av översyn och nu vet du hur du ska lägga upp din budget. Bäst just nu: Andliga genombrott och ekonomiska gåvor av föräldrar eller chefer.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det är dags att satsa på karriären! Fokusera på det du önskar dig i arbetet nu- det kan gå i uppfyllelse. En chef eller förälder kan genomgå någon form av sjukhusvård. Ditt kärleksliv befinner sig under utvärdering sedan början av december. Kan du bli en bättre partner på något sätt? Bäst just nu: Du befinner dig i din årliga karriärtopp- satsa!

Kräftan 22/6-23/7

Du har precis genomgått en ekonomisk detox: ut med slöseri och in med planering. Din partners ekonomi ser också mycket bättre ut och du har varit behjälplig där. Nu har du alla chanser till flyt med skatter, bidrag och lån. Ansök om lånelöfte nu! Bäst just nu: Din intuition när det gäller det ekonomiska. Lyssna till den!

Lejonet 24/7-23-8

Grattis, din partner eller någon i din närhet kan ge dig pengar eller annan värdefull tillgång. Satsa på att investera i en ny dator eller programvara. Onlineverksamhet kan ge dig ännu mer pengar på kontot den här perioden. Du känner dig troligen mer intresserad av sex just nu. Det hela känns väldigt Fifty Shades of Grey-aktigt. Bäst just nu: Ett sexigt möte mellan den 23-27 februari.

Jungfrun 24/8-23/9

Gör dig redo för att gå iväg på bjudningar, kalas och bröllop! Och på dates! Stjärnorna viskar om ett spirituellt kärleksmöte, något mycket speciellt. Lägg manken till på jobbet och chefen kan ge dig en klapp på axeln och ditt konto bli lite fetare. Bäst just nu: Ett romantiskt möte mellan den 23-27 februari.

Vågen 24/9-23/10

Äntligen börjar din ekonomi gå framåt på allvar. Det har inte varit lätt sedan hösten 2012. Du håller många bollar i luften på arbetet och, ja, du ägnar massor av tid till att organisera kontoret.  Söker du arbete har du alla chanser att få skriva på ett anställningskontrakt den här perioden. Bäst just nu: Den du trånar efter kan bli din från den 21 februari.

Skorpionen 24/10-22/11

Fortsätt att tänka över din ekonomiska situation. Nu är inte rätt läge att göra större inköp eller ändringar i din ekonomi. Bästa sättet att ta hand om din hälsa går via dina relationer. Goda vibbar ger dig lugn och får dig att må bra. Du kommer fokusera mer än vanligt på barn, kreativitet och nöjen under den här perioden. Bäst just nu: Kärleksmöjligheter finns på arbetet eller där du tar hand om din hälsa.

Skytten 23/11-22/12

Du kastar blickar bakåt i tiden. Det som har varit leder dig framåt, glädje som sorg, så var tacksam för det som du kommer att tänka på. Det är en utmärkt tid för att nå ett psykologiskt genombrott. Efter ett intensivt sista halvår är det dags att sätta andra än dig själv i första rummet. Bäst just nu: Familjelivet och andliga healingtekniker som t ex regression och hypnos.

Stenbocken 23/12-20/1

Studier, PR, försäljning och marketing ger framgång men först efter hårt arbete. Det är en utmärkt period för att satsa på nya projekt som försäljning, att skriva, hålla föreläsningar och undervisa. Du är en idéspruta och suger åt sig som en svamp av det du hör eller läser. Bäst just nu: Studera eller lansera en PR-kampanj.

Vattumannen 21/1-18/2

Du har tur och flöde när det gäller din ekonomi. Pengar kan komma till dig på många olika sätt; genom din partner, syskon, ett affärssamarbete eller banken. Inkomster kommer troligen från försäljning, undervisning eller marketing. Ett affärssamarbete är möjligt den 23-27 februari. Bäst just nu: Ett kärleksmöte i samband med att du tar hand om din ekonomi.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är dags för inre reflektion. Du har det senaste halvåret arbetat hårt på karriären, nu är det dags att vila och lägga kraft på familjelivet istället. Nu ska du satsa på att ta hand om din kropp: ge dig själv ett spa-besök eller stäng in dig i badrummet med väldoftande krämer. Din hälsa mår toppen av det här! Bäst just nu: Kärlekslivet får en chans att blomstra- håll ögonen öppna på yogalektionerna eller välgörenhetsevent.

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00