Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Det är dags igen: Kajsa Ingemarsson och Kerstin Sörboms populära Marockoretreat är tillbaka i år igen. HÄR kan du läsa allt om en resa som blivit prisad av de som åkte på den förra året. Detta är en resa för den andlige sökaren. Magiska upplevelser och en inre, såväl som en yttre resa, för den som känner sig kallad.

Kanske några av er som åkte med förra året? Lämna gärna en kommentar i sådana fall!

Glad tisdag!

Kramar

Helena

 1. Diana skriver:

  hej Helena, skrev sist till dig angående detta med grader i horoskop om cusp månen osv, men på vissa andra sidor får jag månen i tvillingarna och på andra i 4 grader i kräftan.
  om man är tvilling/kräft cusp, och har månen i kräftan och merkurius i kräftan, känner man av mer av kräftans egenskaper , stärks dem mer då? Och när det är fumånen i t.e.x kräftan och man har sin måne där i, hur påverkas man då, etxtra känslig, humörsvängningar?

  Tack på förhand!

  1. Hej Diana,
   Ja du har rätt, det är mycket känslor när det är fullmåne. Kräftan är ju styrd av månen och tecknet är ju dramadrottning, så det kan bli massor av känslor, oro och drömmar vid fullmånen. Och ja, mycket Kräfta/4:e hus ger en starkare Kräftattityd. :-)
   Allt gott!
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..