ANNONS

Allas vår magister- Saturnus år 2015

/

En tidning frågade mig i samband med en intervju om de astrologiska tendenserna under året och jag tog bl a upp Saturnus rörelse:

Nya regler gällande skola och undervisningssystem?

Strikte Saturnus befinner sig i kunskapsälskande Skyttens tecken. Fram till och med 2017 kommer troligen undervisningssystem att genomgå förändringar. Alla former av fel och skavanker kommer att belysas av Saturnus för att man ska kunna få till ett bättre, fungerande system. Orättvisor kommer stå högt på listan. Frågor kopplade till kyrka och tro kommer troligen att debatteras.

Tillbaka till… virus och brottslighet… eller skattefrågor?

Under juni-september 2015 befinner sig Saturnus retrograd i Skorpionens tecken. Skorpionen är känd som den grävande, utredande detektiven. Han som hanterar mord, brott och saker som pågår i det dolda men även medicinska virus, gemensam ekonomi, skatter och arvsfrågor. Perioden kan därför komma att kantas av tal om brottslighet och dess straff, testamenten, skatter och psykologisk transformation. Kommer Ebola återigen på tal eller är det ett nytt förslag gällande arv och skatt som hamnar längst fram i tidningarna?

Glad onsdag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00