ANNONS

Mark Bajerskis nya healingkort

/

Det är en fråga som jag ofta fått flera gånger: finns det något medium som jag kan rekommendera? Och ja, det finns ett medium som jag tycker har varit mycket duktigt och vars samtal verkligen har känts som mjuk balsam för själen; Mark Bajerski.

Om han är den som kan få dig att uppleva samma sak, vet jag inte. Men jag vet att Mark precis har släppt nya healingkort och eftersom han är en mycket skicklig healer vill jag tipsa om dem. Ni finner dem HÄR. Ni finner även hans två böcker och intressant information på hans hemsida.

Och, som vanligt, nej, jag är inte sponsrad av Mark Bajerski på något sätt. Vi har faktiskt aldrig ens sett varandra, endast talat i telefon. Men jag tycker han är ett mycket duktigt medium och healer värd att uppmärksammas.

Glad torsdag till er alla!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00