ANNONS

Föreläsning i Stockholm med Qoola Qvinnor

/

Nätverket Qoola Qvinnor har bokat in en föreläsning med mig den 19 augusti. Jag kommer berätta om hur jag började här på bloggen, om arbetet som jurist och intresset för astrologi och skrivande, självklart, om Happytown. Qoola Qvinnor ligger mig varmt om hjärtat då min resa till Kroatien med dem 2013 fick mig att få verklig fart. Jag gick på massor av spännande föreläsningar som hölls av smarta entreprenörskvinnor och sög åt mig som en svamp av alla goda råd och tips som dessa kloka kvinnor har att bjuda på.

I december 2013 fick jag en möjlighet att föreläsa i nätverket, då om hur jag skrev och gav ut e-böcker på Amazon. Nu är det dags igen. Den 19 augusti i Stockholm får stoltsera med att vara en Qool Qvinna, mingla och berätta om min författarresa.

Om du är, eller kanske vill bli, medlem i Qoola Qvinnor (rekommenderas varmt!) så kan du boka in dig på minglet och föreläsningen.

Jag är superglad över den här möjligheten och ser fram emot den 19 augusti med stor glädje! Jag hoppas få se några av er där.

Glad fredag till er alla!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00