ANNONS

Boklördag. Overkligt.

/

Det har varit en närmast overklig vecka. Mail och telefonsamtal om förfrågningar om föreläsningar och presentationer av Happytown har rasat in. Bokhandlare som vill skylta upp med Happytown och mycket glädjande nyheter från inköpare. Ibland är det bara att njuta. I veckan som kommer smäller det: Happytown släpps och sedan är det dags för releasefirande i veckan därpå. (Vill du följa med och fira med mig?)

Efter 12 år av drömmande om att få skriva känns det fantastiskt att det nu verkligen händer: jag ska få se min bok i tryck!

När jag har fasta datum och överenskommelser om föreläsningar, event, workshops m m färdiga så meddelar jag det här på bloggen. Tills vidare finns Happytown fortsatt att förbeställa till specialpris HÄR. Tack alla ni som är nyfikna- jag trodde knappt mina öron när adlbris meddelade hur många ni är. Jag hoppas innerligt att ni ska tycka om vad jag har skrivit!

Glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00