ANNONS

Madonna Rebel Heart Tour – Bästet sättet att använda Uranus/Pluto?

/

Pluto älskar tabu och de stora massorna, publiken. Uranus är överraskningarnas och de framåtsträvandes planet. Bästa sättet att använda energin som nådde sin kulmen igår var för min del att lägga pengarna på, och överraska min syster med, biljetter till Madonnas konsert. Om det är någon som velat gå i spetsen för att tänja på gränser och bringa fram tabu kring sex och konst så är det väl detta Lejon? Och bara namnet, Rebel Heart Tour, kan inte bli så mycket mer passande med stjärnläget just nu!

Sagt och gjort, nu blir det Vogue, Like a Virgin och Ray of Light för hela slanten. Men vi får vänta tills i november. Men på detta väntar jag så gärna, det är ju första gången, och kanske den enda gången, som Madonna spelar i Stockholm.

Glad tisdag!

Kramar

Helena

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00