ANNONS

Astro 19 mars – 1 april för alla stjärntecken

/

Gäller för perioden 19 mars – 1 april 2015

En mycket händelserik period väntar. En solförmörkelse den 20 mars kommer se till att skaka om i våra liv rejält. Förmörkelser kommer ofta med överraskningar som ser till att vi tar oss ur situationer som stagnerat. Var tacksam för det som sker även om det kanske känns en aning turbulent till en början. Saturnus kommer ge stadga och långvarighet till det du beslutar dig för att göra. Artistiska projekt har fina möjligheter att ge vinst.

Samtidigt är det dags för det astrologiska nyåret. Solen går den 21 mars in i Vädurens tecken och med det får vi en enorm energi. Det är dags att sätta fart med sådant vi vill åstadkomma de närmaste 12 månaderna.

Väduren 21/3- 20/4

Solförmörkelsen innebär att du funderar över att förnya dig själv. Hur andra ser på dig och hur du vill uppfattas av omvärlden kommer uppta dina tankar. Under det kommande halvåret kommer du troligen byta kläder, utseende och livsattityd. Ett nytt du föds! Mars gör dig fortsatt modig i kärleken, du är faktiskt benägen att hoppa rakt in i ett förhållande. Bäst just nu: Venus i Oxen ger dig framgång och flyt vad gäller pengar och inkomster.

Oxen 21/4-21/5

Det kan ske mycket bland dina vänner och familj i samband med solförmörkelsen. Ha tålamod med familjemedlemmar som går igenom en tuff period. Kanske omvärderar du hur du ser på en spirituell fråga eller organisation som du tillhör. Bäst just nu: Din ekonomiska intuition är på topp. Medium, astrologer och drömmar kan ge dig god vägledning-lyssna!

Tvillingarna 22/5-21/6

Dina chefer, vänner och högt folk inom din bransch kan meddela överraskande nyheter som påverkar dig. Din karriär och ditt sociala liv får en kickstart framåt. Du kan bli tillfrågad om att ta över efter en äldre/erfaren kollega som lämnar sin post. I kärlek är det fortsatt viktigt att du har ett mentalt utbyte av din partner. Bäst just nu: En fantastisk karriärchans.

Kräftan 22/6-23/7

Det är full fart i karriären. Lägg din kraft på att nå dina mål. Det kommer en tid för familjefokus senare. I samband med solförmörkelsen kan du oväntat få en chans som kräver snabba beslut. Studenter kan byta studieplan eller skola. Bäst just nu: Förändringar i karriär och pengar leder till nya, bättre omständigheter.

Lejonet 24/7-23-8

Din partner kan meddela att det är dags för ekonomiska förändringar. Det påverkar din ekonomi och det ni äger gemensamt men även skatte- och skuldsituation. Du kommer personligen må bra av förändringar. Studier och lärare påverkas av förmörkelsen. Kanske byter du studieort, lärare eller skola. Bäst just nu: En chans att hitta dig själv och odla din nya stil

Jungfrun 24/8-23/9

Om något inte har känts bra i din kärleksrelation kan förmörkelsen bringa saker till sin spets. En relation kan ta slut eller arbete inledas för att rädda den, om båda vill. En partners ekonomi tycks genomgå stora förändringar och kan vara det som står i centrum för all rörelse. Bäst just nu: Mingel på arbetsplatsen kan leda till en romans.

Vågen 24/9-23/10

Solförmörkelsen påverkar ditt kärleksförhållande. En form av test för att se om kärleken håller även när grunden skakar. Oväntat kan en ny kärlek göra att du lämnar din gamla relation bakom dig. Likaså kan förändringar i ditt arbetsliv och din hälsa hastigt bli aktuella. Bäst just nu: Oväntade, positiva vändningar i kärleken.

Skorpionen 24/10-22/11

Förmörkelsen skapar förändringar för barnen som finns i ditt liv men också gällande ditt arbete. Nya regler eller omständigheter kan föra med sig att du framöver kommer att arbeta på ett annat sätt än tidigare. Den som söker arbete har goda chanser till att hitta ett nytt jobb nu. Bäst just nu: Din ekonomi blir avsevärt bättre från och med den 20 mars, riktig fart kommer efter den 8 april.

Skytten 23/11-22/12

Nyheter kring ditt hem och din familjebild kan få dig att snabbt agera. Familjemedlemmarna har temperament. Det ligger en stress i hemmet. Försök att ha tålamod och blanda inte in barn i konflikterna. Frågor kring skola och utbildning kan vara det som orsakar gnissel i maskineriet. Bäst just nu: Din årliga nöjestopp inträder också den 20 mars- planera en resa!

Stenbocken 23/12-20/1

Dina syskon, vänner och grannar kan meddela nyheter om stora förändringar. Likaså kan du göra en viktig upptäckt gällande ditt hem. Kanske berättar någon i din familj en hemlighet för dig. Bil eller dator kan behöva lagas eller bytas ut. Bäst just nu: Din hälsa gynnas av alternativa terapier och fotbehandlingar.

Vattumannen 21/1-18/2

Ekonomiska förändringar väntar dig i samband med förmörkelsen. Oväntade händelser kan göra att du antingen, oväntat, får ta emot eller betala en större summa pengar. Din partner påverkas av förmörkelsen och kanske annonserar han/hon att det är dags att göra stora personliga förändringar i sitt liv. Ett syskon kan behöva ditt stöd. Bäst just nu: Starta ett PR-/marketing-/skriv-projekt nu!

Fiskarna 19/2-20/3

Det är dags för en personlig nystart. Förändringar gällande din image men också avseende din ekonomi väntar under kommande halvåret. Om du har varit ovarsam med dina pengar kanske du lägger upp en ny strategi för att undvika svinn framöver. Du skapar en ny ekonomisk struktur, eventuellt för att du byter eller får ett nytt arbete. Bäst just nu: Bättre ekonomi väntar efter den 20 mars.

Glad torsdag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00