ANNONS

Bloggläsarna och releasen samt Vattumannens event

/

Först av allt, stort tack för alla fina mail och smarta, kul och gripande historier ni delat med er av. De tre bloggläsare som följer med mig och firar Happytown är Katarina, Mikaela och Ulrika. Jag önskar jag kunde bjuda med er alla att fira med mig. Och så kom jag på det. Det kan jag. Dagen innan!

Vattumannen ordnar fint releasefirande med mig i sin underbara bokhandel den 25 mars. Kom dit och säg hej om du kan! HÄR hittar ni info om tid m m.

Själv börjar jag känna mig riktigt febrig, alltså rampfebrig. Det här ska bli galet roligt och jag ser fram emot allt som väntar från och med idag. För idag, tjoho, släpps Happytown! Äntligen. Jag hoppas innerligt att ni ska tycka om den!

Trevlig helg till er alla!

Stora kramar

Helena

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00