Bloggläsarna och releasen samt Vattumannens event

Först av allt, stort tack för alla fina mail och smarta, kul och gripande historier ni delat med er av. De tre bloggläsare som följer med mig och firar Happytown är Katarina, Mikaela och Ulrika. Jag önskar jag kunde bjuda med er alla att fira med mig. Och så kom jag på det. Det kan jag. Dagen innan!

Vattumannen ordnar fint releasefirande med mig i sin underbara bokhandel den 25 mars. Kom dit och säg hej om du kan! HÄR hittar ni info om tid m m.

Själv börjar jag känna mig riktigt febrig, alltså rampfebrig. Det här ska bli galet roligt och jag ser fram emot allt som väntar från och med idag. För idag, tjoho, släpps Happytown! Äntligen. Jag hoppas innerligt att ni ska tycka om den!

Trevlig helg till er alla!

Stora kramar

Helena

  1. Fick precis leveransavisering från Adlibris, ser fram emot att läsa Happytown :-) Trevlig helg!

  2. Emma skriver:

    Åh! Stort lycka till o massor av pepp, hejaheja o bamsekramar från mig! Väntar förväntansfull vid min brevlåda! Kram Emma

  3. Helene skriver:

    Ett stort rungande HURRA till dig!!!
    Väntar med spänning på att boken ska dimpa ner i min brevlåda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..