Horoskop vecka 13, 2015

Glitter, glamour, kärlek och lyx

Veckan startar med skönhetens planet Venus och drömske Neptunus vals över stjärnhimlen på måndagen den 23 mars. En av årets mycket få men oerhört glamorösa måndagar. Helgen färgades av dessa två planeters planer på att ses och om du inte redan har haft en supermysig, romantisk eller på annat sätt underbar helg, kan måndagen bli din femstjärniga dag/kväll. Boka in en date, ät en mysig middag eller se en bra konsert eller utställning idag. Stjärnorna lovar att det blir vackert och med en känsla av lyx i luften.

Dags att sluta gunga

På onsdagen den 25 mars möts Solen och Saturnus. Solen befinner sig i Väduren (framåt, framåt, kamrater!) och Saturnus bor just nu i Skyttens tecken. Ett möte med kunder eller klienter inom din bransch kan ge ett mycket gott resultat som lovar att hålla långt in i framtiden. Eftersom Saturnus älskar alla former av lugn och stabilitet är detta dagen som verkligen med fördel bör användas för att teckna ett kontrakt som ger dig en känsla av att ”vad skönt, nu när allt hamnat på plats kan jag slappna av”. Stabilitet efter en gungig tid, kan man säga.

Vi påverkas fortfarande av solfömörkelsen

Överlag påverkas vi fortfarande av förmörkelsens energier den 20 mars, under vecka 13. Vilket livsområde som förmörkelsen berörde för de olika stjärntecknen kunde ni läsa om i mitt inlägg den 20 mars. Ge er själva tid att kontemplera och andas er igenom saker som malt i huvudet. Nu har ni en fin chans att sätta nya frön som ser ut att få blomma ut om cirka ett halvår, till fullmånen i Fiskarna den 29 augusti. Det kan bli en oerhört spännande tid de kommande sex månaderna då förra veckans händelser på stjärnhimlen signalerade att det ligger en oerhörd handlingskraft och energi i luften just nu. Vi vill framåt och vi SKA framåt. I augusti hämtar vi hem resultaten av våra satsningar nu.

Gott Nytt Astrologiskt År- Vi är på startbanan nu!

De flesta av oss har i efterdyningarna av Pluto och Uranus kvadratur, som pågår till och med slutet av mars månad, fullkomligt fullt upp med att komma på fötter och bli sams med den underliggande känslan av ”något måste för fasicken förändras NU”. Se jobbigheter som utmaningar och minns att Solen nu äntligen trätt in i Vädurens tecken. Detta signalerar det astrologiska nyåret. Vi har en enorm energireserv att använda för allt som vi behöver och önskar komma tillrätta med. Nu kan vi bara komma framåt, vidare och uppåt! Härligt, eller hur?

Jag önskar er en givande och härlig vecka!

Kramar

Helena

  1. Fröken Björn: Jag misstänker att klarhet kommer till dig i samband med förmörkelsen den 4 april, om den ännu inte kommit vill säga. Förstår att du har det kämpigt men ge inte upp- detta kommer att gå över och snart är det ett minne blott. Vi är starkare än vi tror!

    Ulrika Z: Vad kul om du tycker det stämmer bakåt! Så kände jag också när jag började studera än mer astrologi. Jag håller tummarna för att du ska få uppleva roliga saker framöver!

    Stora kramar
    Helena

  2. Åh vad spännande. Själv är jag vädur och står i valet och kvalet om jag ska lämna ett fast jobb med stabilitet, men som jag vantrivs med så oerhört mycket att jag har börjat käkat ångestdämpande medicin för att klara av att gå till men måste betala av skulder o så. För att gå över på en timanställning hos en bekant som är chef som sa att jag får lägga mina timmar så att jag kan börja plugga i höst utan att ta CSN-lån..men att jag kan få jobba hur mycket som helst, dock gå ner i lön en aning mot mitt nuvarande jobb…Jag vet inte riktigt vad jag ska satsa på. Hjärnan bara snurrar runt runt.. kan de vara planeterna som kastar om det så mycket?

  3. Jag hoppas så att du har rätt, det är mycket som stämmer för mig i det du skriver. Väldigt mycket, och tidigare också med år bakåt och så. Jag ser med spänning fram emot vissa datum :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..