Full fart!

Jag springer mest omkring i dessa dagar. Jag har fjärilar i hela magen och glädjer mig åt morgondagens releasefirande på Vattumannen och torsdagens releselunch. Jag läser alltid era kommentarer och jag vill så gärna skriva personliga svar till er alla men just nu får jag inte ihop tiden. Jag passar istället på att så här sända ett tack för att ni tar er tid att skriva till mig och för att ni alltid ger mig kloka tankar att ta med mig när jag startar mina dagar.

Ni var så många som igår också skrev smarta tips på hur jag kan börja yoga hemma, stort tack för alla de tipsen! Jag ska testa och återkommer!

Jag önskar er alla en härlig tisdag- själv ska jag bl a handla mig en skjorta till releasefirandet! Nu är det ju verkligen snart dags, jippie!

Allt gott och kramar,

Helena

 1. Fick boken idag :D Har bläddrat igenom den, läst några sidor och det ska bli så spännande att läsa hela och kunna använda den till allt i livet, för det är verkligen så det känns att man kan :) Den är fin, lättläst, bra front och omslag, mycket att lära. Köpte två exemplar för ska ge min bästa vän ett som en liten överrasknings present!
  Önskar dig all lycka till på releaselunchen/firandet!

  Kram ♥

 2. Igår kom den äntligen!
  I brevlådan låg paketet från adlibris med den efterlängtade Happytown

 3. Jag önskar så att jag kunnat komma till Vattumannen, men det är lite för mycket pyssel med tåg och tider för en så kort stund. Hoppas, hoppas att du får till en bloggträff i framtiden!! Sätter det på önskelistan.

  Yoga rekommenderas varmt! Det händer så mycket härligt, underligt, jobbigt men framförallt utvecklande och avslappnande i yogan. Jag yogade i grupp ett tag vilket var bra tycker jag då man får lite kraft i en grupp där man ändå är väldigt individuell. Nu har jag tagit en privatlektion av min yogalärare och ska ägna våren åt att yoga hemma. Utmanar mig själv med en gång/dag i minst 3 veckor framöver.

  Happytown är på väg till mig och jag är sååå happy… !!

  Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..