ANNONS

Full fart!

/

Jag springer mest omkring i dessa dagar. Jag har fjärilar i hela magen och glädjer mig åt morgondagens releasefirande på Vattumannen och torsdagens releselunch. Jag läser alltid era kommentarer och jag vill så gärna skriva personliga svar till er alla men just nu får jag inte ihop tiden. Jag passar istället på att så här sända ett tack för att ni tar er tid att skriva till mig och för att ni alltid ger mig kloka tankar att ta med mig när jag startar mina dagar.

Ni var så många som igår också skrev smarta tips på hur jag kan börja yoga hemma, stort tack för alla de tipsen! Jag ska testa och återkommer!

Jag önskar er alla en härlig tisdag- själv ska jag bl a handla mig en skjorta till releasefirandet! Nu är det ju verkligen snart dags, jippie!

Allt gott och kramar,

Helena

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00