Kom och säg hej till mig på Vattumannen!

Med Solen och strukturerade Saturnus på gott humör startar vi idag relesefirandet av Happytown! Ikväll kommer jag till underbara bokhandeln Vattumannen (de har gjort så fint på sin hemsida med Happytown!) för att berätta om Happytown, mig, min skrivardröm och stjärnornas råd. Kom förbi och säg hej till mig- det skulle göra mig så glad! HÄR finner ni all information!

Glad onsdag till er alla!

Kramar

Helena

 1. Hej och tack för alla fina kommentarer! Jag vänjer mig fortfarande vid att förstå att ni nu faktiskt kan sitta hemma och läsa mina ord. Känns så kul och jag blir så glad när ni verkar tycka att Happytown är bra.

  LJW- tack för din kommentar om 2014 års horoskop. Ibland låter vi det som varit ligga kvar lite extra länge för att vi märkt att många läsare tycker om att kunna gå tillbaka och ” stämma av” också. Men, snart får vi byta till sommarastro 2015 istället :-)

  Kramar till er alla!

  Helena

 2. LJW skriver:

  Förbeställde Happy Town den kom på tisdagen.. Det är både givande gällande din yrkes och livsbakgrund.. känner igen det du skriver .. men du har en förmåga att färglägga texten likt en pallet i rengnbågen färger.. Gällande horoskopet du skriver Amelia så se till att ta bort års-höst horoskopet för 2014.. varit i meil kontakt med Amelia och uppmärksammat problemet.. Lycka till i din mångsida yrkesframgång…LJW

 3. Julia skriver:

  Lycka till ❤️
  Hade gärna kommit förbi om jag inte varit tokförkyld :(

 4. Anita skriver:

  Lycka till idag och med försäljningen av boken framöver! <3
  Jag fick boken igår med posten och läser för fullt. Väldigt intressant!
  Kram

 5. Helene skriver:

  Önskar dig en toppen bra dag!!
  Fylld med massor av glada och possitiva möten ❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..