ANNONS

Releasefirande på restaurang Nytorget 6

/

Vilken härlig eftermiddag! Releasefirandet av Happytown på restaurang Nytorget 6 på Söders höjder blev en härlig lunchträff med förlagsfolk, make, bokhandlare, författarna Dag Öhrlund och Kajsa Ingemarsson, bloggläsare, vänner och bekanta. Jag låter bilderna tala för sig själv, är rätt slut men också så överlycklig efter denna intensiva eftermiddag! Fler bilder kommer troligen finnas på Helenas Horoskop och Helena Biehl på Face Book inom kort, inväntar bilder från ”fotograferna” i bekantsskapskretsen. :-)

Bloggläsarna Mikaela, Ulrika och Katarina- så roligt att få träffas personligen!

I den giftbag som vi delade ut låg, förutom Happytown och tidningen Amelia, även ett vackert armband från Seveneast. Så himla rätt kombo med vackert smycke och astro/yoga/buddha-känsla. Missa inte Seveneast fina bilder på Instagram.

STORT tack alla ni som kom och firade med mig- det har varit en alldeles, alldeles underbar upplevelse!

Glad torsdagkväll till er alla!

Kramar

Helena

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00