Releasefirande på restaurang Nytorget 6

Vilken härlig eftermiddag! Releasefirandet av Happytown på restaurang Nytorget 6 på Söders höjder blev en härlig lunchträff med förlagsfolk, make, bokhandlare, författarna Dag Öhrlund och Kajsa Ingemarsson, bloggläsare, vänner och bekanta. Jag låter bilderna tala för sig själv, är rätt slut men också så överlycklig efter denna intensiva eftermiddag! Fler bilder kommer troligen finnas på Helenas Horoskop och Helena Biehl på Face Book inom kort, inväntar bilder från ”fotograferna” i bekantsskapskretsen. :-)

Bloggläsarna Mikaela, Ulrika och Katarina- så roligt att få träffas personligen!

I den giftbag som vi delade ut låg, förutom Happytown och tidningen Amelia, även ett vackert armband från Seveneast. Så himla rätt kombo med vackert smycke och astro/yoga/buddha-känsla. Missa inte Seveneast fina bilder på Instagram.

STORT tack alla ni som kom och firade med mig- det har varit en alldeles, alldeles underbar upplevelse!

Glad torsdagkväll till er alla!

Kramar

Helena

 1. M skriver:

  Hej Helena! Jag vill passa på och be om ursäkt för mitt utbrott tidigare. Jag mår och har mått så himla dåligt av en massa orsaker.
  Jag önskar dig lycka till med boken. Jag kommer inte att orka att läsa den nu, men förhoppningsvis någon gång i framtiden.

  1. Hej M!
   Tack för dina ord, de värmer för jag blev verkligen lite ledsen när du skrev. Men nu glömmer vi det!
   Jag skickar dig som vanligt värme och styrka. Och du, beskydd, finns för de som ber om det!
   Stor kram
   Helena

   1. M skriver:

    tack! :-)

    1. M skriver:

     Du är i din fulla rätt att vara arg och du behöver inte förlåta. Jag känner att du fortfarande är arg. Allt jag kan säga förlåt än en gång. Allt gott till dig!

 2. Helene skriver:

  Är så glad för din skull

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..