ANNONS

Linda på Klippoteket räddar dagen!

/

Releasefirandet är över och för ett kort tag trodde jag i onsdags att jag skulle bli tvungen att presentera Happytown i alldeles grönt hår, alternativt inget hår alls. Mycket järn i vattnet och simsalabim så kan man se ut som en lillasyster till Grinchen själv. Tack vare en av ägarinnorna av Klippoteket Stockholm på Sibyllegatan, Linda, så löste sig problemet. (Linda kanske ni för övrigt känner igen från TV, t e x ”Du är vad du äter”, där hon piffat deltagarna i sista delen av programmet.)Medelst djuprengörande avgröningsprocess, då jag ynkade och beklagade mig högljutt, kom min gamla hårfärg sakta tillbaka. I det läget var jag extra glad för Lindas kul och kloka kommentar: ”Stopp, nu räcker det med gnällande, vi är ALLTID snyggast Helena, glöm inte det”. :-)

En kul tanke att ta med sig när dagen ibland känns grå och svår. Livet blir ju så mycket roligare om man tänker positivt, eller hur? Grinch eller inte…

Stort TACK till dig Linda! Och, ja, jag kommer tillbaka för mer av dina klipp- och färgtjänster samt dina underbara peptalks! :-)

Bilden togs senare på kvällen då jag och Eva presenterade Happytown på Vattumannens bokhandel. Blond!

Kramar och glad fredag!

Helena

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00