ANNONS

Vädurskraft

/

Solen befinner sig i Väduren. Väduren markerar det första tecknet i zodiaken och står för enorm energi. Känner ni som jag att tempot vridits upp rejält sedant förra fredagen? Jag noterar med ett leende att flera personer födda i just Vädurens tecken kontaktat mig på sistone och andemeningen i deras mail och samtal är ungefär denna ”nej, nu måste något hända, så jag har bestämt att det blir så här och, ja, just det, DU ingår i de här planerna”. Många av Vädurarna satsar på en ny profil och agenda inför året som kommer så inte undra på att de är taggade och fulla av energi! Jag försöker hänga med i allt från astrologikurser till semesterplanering med Vädurar just nu!

För min del befinner styr Väduren det skrivande huset vilket ger ett enormt fokus Happytown och mitt skrivande generellt. Genom att t ex kika in på astro.com kan ni se i vilket hus som ni har Vädurens tecken och också få en glimt inom vilket område som det rör på sig extra mycket för er nu.

Glad, energifylld, fredag till er alla!

Kramar

Helena

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00