ANNONS

Horoskop vecka 14, 2015

/

Superkrafter!

Sommartiden startar idag, söndagen den 29 mars, och känslan efter att solen trätt in i Vädurens tecken och signalerat starten för det astrologiska nyåret är befriande minst sagt. Det är som om vi sprungit i luften, vevat med benen och bara velat få sätta fart. Och nu äntligen har vi fått grönt ljus.

Väduren är ett så kallat kardinalt tecken. De är pådrivande och ledande. De är initiativtagarna i zodiaken och de väntar inte mer än nöden kräver. Det är bara att ta sig en extra slurk superjuice och försöka hänga med i svängarna nu!

Jag, mig och mitt

På måndagen den 30 mars träder kommunikationsplaneten Merkurius in i Vädurens tecken och det kommer bli fokus på att tala om personliga projekt och önskemål. Förbered er på jag, jag, jag, både i ert eget tänkande och när det gäller vad ni hör från andra. Väduren förknippas ofta med sporter som är att likna vid någon form av extremism, här gäller det inte bara att träna sig lite svettig utan att ta ut sig rejält. Tänk militärt bootcamp. Dags för en rejäl kickstart i träningslivet? Nu kan du satsa fullt ut! Väduren är också förknippad med ilska och krig. Detta kan spegla av sig i nyheterna den kommande tiden.

Dragkamp

På tisdagen den 31 mars flyttar Vädurens styrare in i Oxens tecken. Mod, kraft och energi rakt in i det så mycket lugnare och skönhetsnjutande tecknet Oxen.  Mars är inte helt bekväm med Oxen som är alldeles för långsam i hans tycke. Oxen är ett fast tecken och sådana vill hellre bevara status quo än att vänta på startskott på tävlingsbanan. Det blir kanske lite av en dragkamp när det gäller fastigheter och ekonomi, som Oxen symboliserar, men även konstnärliga uttryck. Trenden håller i sig till och med den 11 maj då Mars sedan flyttar vidare till Tvillingarnas tecken.

Veckans bästa dag!

Så kommer vi då till torsdagen den 2 april och livet känns så glatt och lätt. Turgossen Jupiter möter Solen och det känns som om ALLT går rätt. Jupiter befinner sig i nöjesälskande Lejonet och Solen i kraftfulle Väduren. Nöje, skoj, passion och lätthet står på schemat. Vi känner oss som om vi bestigit det största berget i världen och bara blickar ut över vidderna och njuter av det vi åstadkommit! Fantastiskt och en riktig 5-stjärnig dag!

Dags för månförmörkelse!

På lördagen den 4 april är det Påskafton men också månförmörkelse. Förmörkelsen äger rum i Vågens tecken, alias relationernas tecken. Månen kommer ha sina tentakler ute åt alla håll och fokus kommer vara på relationer och affärssamarbeten. Nära relationer kommer granskas under lupp och skavanker som man kanske skyfflat under mattan eller helt enkelt inte känt till, letar sig nu fram i ljuset. Det kan bli en riktigt tuff helg. Ta det lugnt och ligg lågt dagarna kring förmörkelsen. Det är mycket starka avslutningsvibbar i luften. Det kan bli superstressigt så försök att hålla schemat så lätt som det bara går. Kika även in här på bloggen för lite närmare information om vilket livsområde som förmörkelsen påverkar för just ditt stjärntecken. Minns också om det blir stökigt: även detta är övergående och det är i stunder av utmaningar, och förmörkelser, som vi verkligen växer.

Kärlek och en positiv, givande vecka 14 till er alla!

Kramar

Helena

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00