Boklördag. Planering för Fortunatas Profetias boksläpp pågår!

Det både låter och känns rätt otroligt att jag och förlaget redan nu är i full gång med planeringen av releasen av Fortunatas Profetia. Det är bara några få veckor sedan Happytown kom ut i butiker men i böckernas värld är det nu snart dags för införsäljningsmöten inför hösten. Jag och Eva kommer återigen att besöka de stora bokhandlar och tala med inköpsgrupper och enskilda bokhandlar runt om i Sverige. Det är superroligt att få komma med på det här sättet och få berätta om sin bok. Och nu är det alltså fantasyns värld som jag ska tala om.

Den första delen i trilogin om Fortunatas Profetia, Septimanies Sanning, kommer ut den 27 augusti och massor av spännande är på gång för att ge den en rolig, spännande start! Åldersgruppen är 12 år och uppåt. Magi, svensk historia och en stor dos av Stockholm och Gamla Stan som du aldrig sett den förut utlovas!

Fortunatas Profetia är det manus som gav mig så mycket glädje när jag arbetade som jurist och dagarna ibland kändes grå och så icke-kreativa. Därför är det med stor glädje, spänning och förväntan som jag ser fram emot att få hålla denna bok i min hand. Det tog mig 10 år av skrivande och drömmande att komma hit, men det var det värt!

Om ni är nyfikna på min skrivarresa kan ni läsa min berättelse om alla turer till förlag, agenter m m i Happytown.

Glad lördag till er alla!

Kramar

Helena