Astro för alla stjärntecken 16 april- 29 april

Gäller för perioden 16 april-29 april

Nymånen den 18 april lyser upp Vädurens tecken. Överraskningarnas planet, Uranus, kommer ansluta sig till månen vilket gör att oavsett vad man förväntar sig ska hända så kan man bli totalt överraskad. Nu är tiden rätt för att starta ett viktigt, personligt projekt. Den 21 april träder solen in i Oxen och allt vad land, mark, fastigheter och inkomster heter, hamnar i fokus.

Väduren 21/3- 20/4

En ekonomiskt positiv period startar för dig den 21 april och håller i sig i en månads tid. Utvärdera frågor kring din karriär men ligg lågt med beslut. Tiden är inte mogen för förändringar. Satsa din energi på hem och familj. Kärleken rör sig i grannskapet eller lärosäten och bibliotek. Bäst just nu: Din årliga ekonomiska topp.

Oxen 21/4-21/5

Din ekonomiska planet ger dig tur och framgång. Det är som om förslag på hur du kan få mer pengar, kommer till dig. Kontakter med bank och långivare är positiv. Det är mycket troligt att du just bytt arbete. Bäst just nu: Venus och Mars ger dig ett fantastiskt kärleksliv och fler än en vänder sig om efter dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Spiritualitet är ett väldigt viktigt område för dig just nu. Men också sådant som du hellre hanterar i på egen hand; rädslor, oro och läkande. Du har möjlighet att växa mycket på ett inre plan. Det är som om livet visar dig att det finns en anledning att tro på sådant som man inte alltid kan ta på. Bäst just nu: Viktiga insikter.

Kräftan 22/6-23/7Du har slitits mellan karriär och behovet av total uppmärksamhet på familjen och i hemmet. Din hälsa mår bättre efter den 21 april. Du kan långsamt börja fokusera på dina egna önskningar utanför barn och familj. Ditt sociala liv tar rejält fart. Odla dina nätverk och vänskapsband nu.

Bäst just nu: Mingla och knyt kontakter.

Lejonet 24/7-23-8

En känsla av självständighet infaller sig och du njuter. Äntligen dags för att stå på egna ben. Karriären glittrar och du får lovord från höger och vänster för väl utfört arbete. Din bransch höjer dig till skyarna. Prioritera att hand om stress i kroppen och ha tålamod med hem och familj. Bäst just nu: Karriären är på topp!

Jungfrun 24/8-23/9

Förvänta dig goda nyheter gällande dina arbetsinkomster och positivt gensvar från överordnade och chefer. Mer pengar kan komma till dig från både statliga institutioner och tack vare löneförhöjning. Du är fokuserad på det ekonomiska och det ger resultat. Bäst just nu: Folk i din bransch satsar och tror på dig. Kärleken ljusnar.

Vågen 24/9-23/10

Karriär och ekonomi har skakat din värld på sistone. Vid det här laget har du hunnit tänka i nya banor och planera om. En inre transformation äger rum och du ägnar troligen mycket tid åt reflektion för att hinna landa i alla förändringar. Du rensar ut det som inte fungerar. Bäst just nu: Sexlivet och detox av alla de slag.

Skorpionen 24/10-22/11

Hej kärlek och sociala happenings! Roliga event såsom fester, bröllop och dop är på tapeten och du få fina chanser att njuta av kärleken eller flirta med någon ny, mycket lovande person. Din karriär och ekonomi börjar äntligen få fart. Gör dig redo för att satsa på din karriär helhjärtat. Bäst just nu: Kärlekslivet och karriären.

Skytten 23/11-22/12En fokus på pånyttfödelse hägrar över ditt horoskop. Det gamla måste dö för att något nytt ska kunna ta plats. Fokusera på det som verkligen är viktigt i livet. Om du varit osäker på vad det är kan du komma till insikt nu. Djupandning kan göra underverk för din hälsa nu. Bäst just nu: Hälsa och möjlighet till nytt jobb.

Stenbocken 23/12-20/1

Att träna är viktigare än någonsin för din hälsa just nu. Satsa på att bygga upp muskler. Alla former av massage kan hjälpa dig om du känner dig i behov av återhämtning. Den närmaste månaden är din årliga nöjestopp. Åk iväg på en resa om du kan. Bäst just nu: Möjligheter till mycket nöje, kärlek och gravditet/ökad fertilitet.

Vattumannen 21/1-18/2

Du är i behov av mer vila. Stress som sätter sig i nacken kan motverkas genom regelbunden massage. I kärleken är du en aning nostalgisk. Kanske kommer du på dig med att drömma om en kärlek långt tillbaka i tiden. Du har ett större behov än vanligt av att få vara med dina vänner och familj i hemmet. Bäst just nu: Familjebanden.

Fiskarna 19/2-20/3

Alla former av information kommer till dig. Kanske är det dags för kurs i PR, försäljning eller marketing. Eller att uppdatera dig inom sociala medier. Att tala eller skriva om sådant du kan är aktuellt. Nyheter, media och kommunikation men också din familj hjälper din ekonomi nu. Bäst just nu: Kunskaper. Kortare resor gynnas.