Boklördag. Val av omslag till Fortunatas Profetia

Det pågår en febril mailväxling mellan mig, förlaget och olika formgivare. Vi håller på med omslaget till Fortunatas Profetia och är alla alldeles i gasen! Helt i enlighet med Vädurens nymåne! Och precis som jag skrev i inlägget om nymånens resultat så kommer vi att kunna resultatet om cirka ett halvår, vilket stämmer ganska bra eftersom den första delen i Fortunata släpps i slutet av augusti.

Med Happytown var det en inre vision som fick styra omslagsidéerna. Den här gången är det mer ett samtal kring vad vi vill framhålla från bokens innehåll. Jag får lära mig massor av nytt vad gäller lansering av en ungdomsfantasy och har hjärtklappning av både nervositet och glädje! Det är obeskrivligt roligt att få vara med om den här processen.

När det gäller fantasyböcker, vad har ni för favoritomslag, och varför? Jag har frågat alla 12-åringar i bekantskapskrets och nu frågar jag er!

Jag ser fram emot era kloka svar, de vägleder mig många gånger väldigt fint. :-)

Glad lördag till er alla!

Kramar,

Helena

PS Ett STORT tack till alla er som skriver och skickar bilder till mig på Facebook angående Happytown! Jag och förlaget är så glada över det positiva gensvaret och att Happytown verkar uppfylla era förväntningar. :-)