Horoskop vecka 17, 2015

Superstart!

Nej, jag tror inte att någon kommer missa den enorma energivåg som just dragit in över oss i och med lördagens nymåne i Vädurens tecken.” Hastiga händelser” är passande ord för det som kan ske oss de närmaste dagarna. Uranus kastade sig in i leken med nymånen och det innebär att saker och ting som vi kanske inte förväntat oss skulle ske, bara händer! Rakt ur det blå kommer saker och händelser flygande. Låt oss se vad de innebär för oss under vecka 17. Minns dock att nystarta inom 10 dagar from den 18 april för bästa effekt. Går ni i företagsstartartankar är det nu eller aldrig som gäller, kan man drastiskt uttrycka det! En månförmörkelse den 28 september kommer leverera resultatet med ett stort pang!

Långsamt och säkert

På tisdagen den 21 april går Solen in i Oxens tecken och vi blir måna om att sätta mål och sedan långsamt harva oss fram tills vi uppnått det vi önskar. Oxar älskar stabilitet och att se till att alla mår bra inom ramarna. Oxen styr över ekonomi och inkomster så nu är en tid då vi fokuserar på pengar och att öka våra tillgångar. Taxeringstider (även om det är mycket Skorpionens område) ligger rätt i tiden- just när det gäller vår planering inför framtiden. En Oxe vill alltid leva gott när han arbetat hårt och länge där ute på åkern. Då ska bordet dukas vackert med delikatesser och silverljusstakarna skina ikapp med den gemytliga stämningen. Satsa på god planering och gott leverne nu alltså!

Visa dina idéer

På samma dag, den 21 april, möts också intensive Mars med Pluto. Den här tisdagen kan det verkligen slå gnistor om oss! Vi är måna om att passionerat följa våra drömmar och söka efter vår egen kruka med guld. Inget kan stoppa oss för vi har modige Mars med oss när vi satsar- använd dagen till att ha ett viktigt möte eller presentation.

Smarta PR-trick

På onsdagen den 22 april är vi snacksaliga som få. Kommunikationsplaneten, Merkurius, kommer ansluta sig till Mars i Oxens tecken. Vi talar om det som måste göras för att uppnå den framgång som önskas och vi har en särskilt bra förmåga att hantera alla former av kommunikation; undervisning, debatt, försäljning, pr och nyheter. Den som arbetar med reklam och marknadsföring kan kläcka en idé som sopar mattan med övriga konkurrenter! Håll också ögonen på vad som uppmärksammas i sociala medier den här dagen- något nytt, häftigt sätt att kommunicera eller kanske en app för att sälja produkter?

Drömmarnas helg

Helgen i vecka 17 får sig en dusch av vackra Venus och överraskande Uranus möte. Är du singel? Se då till att ge dig ut under helgen- när du minst anar det kan Herr Dröm stå framför dig. Är du redan i ett förhållande kan du få mer uppmärksamhet från din partner, alternativt kanske han/hon blir mer mån att ta hand om dig, när han/hon ser att minsann resten av världen tycks flirta med dig!

Glad vecka till er alla!

Kramar,

Helena