Era frågor får svar

Här får ni svar!

Anne:

Jag har en fråga, alla de här programmen man kan använda för att få reda på sin ascendent räknar sommartid. Men jag är född när det inte var sommartid. Stämmer verkligen min då?

Det är inte sommartid utan universal time som kommer upp. Helt i ordning. Använd dig av astro.com eller Cafe Astrology, knappa in dina uppgifter sådana de var när du föddes och du hittar rätt.

Fixad Star:

Vad ska vi tjäna när du säljer din bok eller du i Kumla ??? Bättre att samla alla astrologer här i Sverige och öppna skola eller universitetet för astrologi som på andra länder tycker jag. Tack!

Kumla ligger ju i allra högsta grad i Sverige så självklart ville jag besöka dem för att kunna nå de som kanske inte befinner sig där jag bor. Men visst vore det roligt med ett högsäte för astrologi i Sverige!

Hej! Gör du personliga horoskop? MvH S

Just nu gör jag endast personliga horoskop i de tävlingar som utlysts i samband med Happytown-kampanjer, som t ex hos Månadens Bok. Jag hinner tyvärr inte mer än det just nu. Om/när det förändras kommer jag meddela det här på bloggen. Tack så mycket för frågan i alla fall!

Glad onsdag!

Kramar

Helena

PS Du vet väl att du även kan följa Helenas Horoskop på Facebook?