Astro för alla stjärntecken 30 april – 13 maj

Gäller för perioden 30 april-13 maj

En fullmåne i Skorpionens tecken den 4 maj för med sig en möjlighet till avslut gällande kärlek, sex och passion samt gemensamt ägande. Att prioritera en partners önskemål ligger i luften. Nu är det likaså möjligt att en chef eller överordnad lägger ett gott ord för oss. Solen befinner sig i Oxens tecken och lägger fokus på vår ekonomi och gott leverne.

Väduren 21/3- 20/4

Nu är helt rätt tid för att ta tag i den där listan av ”personer jag måste kontakta”. Prioritera att ringa, maila och skicka iväg dokument. Du suger åt dig av information som en svamp- gå en kurs eller dela med dig av dina egna kunskaper. Bäst just nu: Kortare resor och en gammal kärlek som du tänkt på kan dyka upp igen.

Oxen 21/4-21/5

Många Oxar firar sina födelsedagar sitt astrologiska nyår under perioden. Sätt mål inför framtiden och använd dig av visualisering och intuition för att hitta nya mål. Detta är också den bästa tiden på året för att satsa på en ny look. Bäst just nu: Stor potential för att tjäna pengar samt för att uppgradera din garderob.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt inre liv är rikt. Drömmar kan kännas som om de talar till dig och din intuition och känsla kan fler än en gång visa sig ha rätt. Gå mentalt igenom vad som hänt dig sedan din förra födelsedag. Sätt nya mål och sätt sedan fart- du går in i en väldigt kraftfull period den 12 maj. Bäst just nu: Goda inkomstmöjligheter 1-4 maj.

Kräftan 22/6-23/7Du har en supersocial period. Vänner, mingel och gruppträffar fyller troligen din almanacka. Kanske samlas ni för att lära er mer om sociala medier, teknik eller astrologi. Det är en god tid för att sätta nya mål inför framtiden. Bäst just nu: Möjligheter att få inkomstmöjligheter via vänner eller genom att arbeta online.

Lejonet 24/7-23-8

Du befinner dig i din årliga karriärtopp och hela världen tycks ligga för dina fötter just nu. Chefer och högt uppsatt folk i din bransch lyssnar till vad du har att säga. Hur du ser ut är viktigt för dig i ditt arbete- satsa på powerplagg.  Potential för en hemlig flirt. Bäst just nu: Karriärframgångar och att köpa teknikprylar.

Jungfrun 24/8-23/9

Det är full fart i ditt karriärhus och du bör lägga din kraft på de mål du vill uppnå i arbetet nu. Du har konkurrens på jobbet men kan stå som vinnare som du verkligen vill. Om din hälsa känner av att du stressar satsa på att ge dig själv jag-tid för att återställa balansen i kroppen med en gång. Bäst just nu: Karriären.

Vågen 24/9-23/10

Din karriär glittrar från och med den 7 maj. Folk runt i kring dig ser dig som en lyckad och framgångsrik person. Hur du klär dig påverkar mycket i ditt arbete. Vackra kläder ger dig än mer flyt i arbetet. Nu är också helt rätt tid för att satsa på en detox innan sommaren. Bäst just nu: Sexlusten är på topp! Starta en diet.

Skorpionen 24/10-22/11

Trubbel i kärlek kan påverka dig så mycket att du mår fysiskt dåligt. Motverka minsta tecken på sjuksymptom genom att reda upp kärlekslivet. Att rensa kroppen och meditera kan också hjälpa hälsan. Du befinner dig i din årliga sociala topp och har troligen fler än en bjudning att gå på. Bäst just nu: Personliga transformation.

Skytten 23/11-22/12Satsa på att få ordning på ditt skrivbord eller kontor och ta sedan hand om din hälsa. Solen lyser upp ditt arbets- och hälsohus och ger dig kraft att ta tag i dokument och papper som blivit liggande alldeles för länge. Din ekonomi genomgår en utvärderingsprocess som pågår tills tidig höst.

Bäst just nu: Kärlek och socialt liv.

Stenbocken 23/12-20/1

Du roar dig mer än vanligt. Det är flirtar, kärleksresor och kul händelser med barn och kreativitet på agendan. Kärleksmöjligheterna är strålande från och med en 7 maj. Tacka ja till mingel och fester också för att bättra på din karriär. Potential för en romans på kontoret- vågar du? Bäst just nu: Socialt liv och kärlek.

Vattumannen 21/1-18/2

Du är i behov av mer vila och avstressande övningar än vanligt. Försök att mentalt ställa in dig på en så positiv nivå som möjligt. Familjelivet och hemmet påverkar din hälsa väldigt mycket nu. Minnen från barndomen och tal om f d kärlekar ligger i luften sedan en tid tillbaka. Det släpper snart. Bäst just nu: Känslolivet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fokuserar mycket på att hela känslor och trauman som går tillbaka i tiden. En tidigare kärlek kan få dig att fundera på om du kunde ha gjort saker och ting på ett annat, bättre sätt. Ge dig själv kärlek och förlåtelse för att kunna gå vidare. Ro i hemmet förbättrar din hälsa. Bäst just nu: Återhämtning och mental rening.

Glad Valborg!

Kramar

Helena