Astro för alla stjärntecken 13 maj- 27 maj

Gäller för perioden 13 maj- 27 maj

Kommunikationsplaneten Merkurius börjar backa den 18 maj- undvik att skriva på kontrakt eller avtal tills Merkurius är på banan igen, i mitten av juni. Nymånen samma dag, den 18 maj äger rum i Oxens tecken vilket ger fokus på nystart inom områden som detta stjärntecken styr: inkomster, tillgångar (mark och fastigheter) och personliga talanger. Vad startar du om?

Väduren 21/3- 20/4

Ta dig tid att fundera över karriärval. Prioritering nummer ett är istället familjen och hemmet. Du befinner dig fortsatt i din årliga ekonomiska topp t o m den 21 maj. Lägg upp en ny plan för din ekonomi den 18 maj. Efter den 21 maj blir du supereffektiv i sättet du kommunicerar. Bäst just nu: Ekonomi och informationshantering.

Oxen 21/4-21/5

Solen ger dig tur i ekonomi från och med den 22 maj. Innan dess har du troligen haft fullt upp med en personlig nystart när det gäller ditt utseende och dina kläder. Inom det närmaste halvåret kan omvärlden få se ett nytt du födas som resultat av träning, diet och ny stil. Bäst just nu: Dina finanser.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du planerar och sätter mål för det kommande året. Ha din födelsedag som utgångspunkt och fundera på vad du vill ha uppnått när du fyller år 2016. Du är full av kraft och energi tack vare mars i ditt tecken. Det gör dig attraktiv i andras ögon. Bäst just nu: ditt avundsvärda självförtroende och fokus på nöjen from den 22 maj.

Kräftan 22/6-23/7Fram t o m den 22 maj fokuserar du på att odla dina kontakter, nå folk via nätet och att kanske stödja någon välgörenhetsorganisation. Efter den 22 maj vill du krypa in i ditt skal och reflektera i din ensamhet. Det är dags för din mest spirituella period under året.

Bäst just nu: viktiga insikter och läkande av gamla sår.

Lejonet 24/7-23-8

Du har full fart i karriären fram till och med den 22 maj. Då ska du satsa på att odla dina kontakter, nå ut till nätverk och tänka ”att göra gott för andra kommer alltid tillbaka till mig”. Satsa på välgörenhet, internets fantastiska möjligheter och dina vänner. Slösa inte efter den 18 maj. Bäst just nu: din karriär blomstrar.

Jungfrun 24/8-23/9

Du har otroligt fokus på karriären just nu och ännu mer av den varan blir det efter den 22 maj. Det är din årliga karriärtopp som pågår och du gör klokt i att satsa fullt ut på dina karriärmål. Du har troligen höga förväntningar att leva upp till. Se upp för oväntade utgifter den 21-26 maj. Bäst just nu: ditt arbete och status.

Vågen 24/9-23/10

Alla tycks älska dig och är inte blyga att berätta det för dig heller! Njut av att få beröm för väl utfört arbete och smickrande blickar. i samband med den 18 maj är det möjligt att du satsar på en detox och/eller slår samman din ekonomi med en kärlekspartner. Bäst just nu: Kärleken glittrar i utlandet- oavsett förhållandestatus.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är full fart i Skorpionens kärleksliv fram t o m den 22 maj. Trots att din ekonomi behöver ditt fulla fokus har du troligen svårt att sluta tänka på bjudningar, event och kärlek. Efter den 22 maj är det passion, sex och djup transformation på schemat. Bäst just nu: detox, skatteplanering och personlig förnyelse.

Skytten 23/11-22/12Använd tiden fram t o m den 22 maj med att jobba undan trista måsten på kontoret. Sedan är det dags för dig att släppas ut på roliga event och få fokusera på kärleken! Du kommer vara ovanligt självsäker i kärlek- på gott och ont. Utvärdera din ekonomi.

Bäst just nu: massor av kärleksmöjligheter efter den 22 maj.

Stenbocken 23/12-20/1

Om du haft utmaningar gällande hälsan är detta en period då du ska ta ett steg tillbaka och tänka över om det finns alternativa vägar eller behandlingar att göra. Du är superfokuserad i ditt arbete efter den 22 maj, toppen, men försök att njuta lite av livet också. Bäst just nu: chanser till ett nytt arbete och nya hälsorutiner.

Vattumannen 21/1-18/2

Det är som om du avslutar gamla synder och sorger och gör dig redo för att återigen gå ut och ha riktigt roligt med resten av världen. Startdatum är den 22 maj. I kärlek är du superattraherad av en partner/date som kan få dig att skratta och slappna av. Skönt efter en supernostalgisk period i kärlek. Bäst just nu: Partydags!

Fiskarna 19/2-20/3

Om du söker arbete, gör det i närheten av ditt hem och ta hjälp av din familjs kontakter. De kan hjälpa dig from den 22 maj. Likaså kan det vara någon i din familj som ser till att du hamnar på date. Befinner du dig i en relation kanske du drömmer om en tidigare partner eller dåtidens liv.  Bäst just nu: familjens goda råd.