Sommarhoroskop 2015- Väduren (juni, juli, augusti)

Kärlek:

Kärleksplaneten Venus ger dig fina möjligheter till sommarflirtar eller bättre harmoni i ett rådande förhållande under perioden den 5 juni- 18 juli. Slutet av juli kommer du få en chans till utvärdering av situationen och kanske även se en före detta partner bli aktuell i ditt liv igen. Vem kommer åter på tapeten den 4 augusti? Någon form av kärleksfråga som varit ett problem kan bli aktuellt igen. Undvik att göra nysatsningar i kärlek, såsom giftermål, under perioden 25 juli- 6 septemper, tills Venus är med på banan igen. Bästa kärleksdagen under hela sommaren äger rum den 22 juni. Helt oväntat kan kärleken slå till eller så får du och din partner återuppleva känslor som påminner om en andra smekmånad. Det ser ut som om ni är redo att mötas på ett helt nytt sätt än tidigare och det blir lyckans ingrediens i er kärleksbrygd. Den 1 juli och 18 augusti har Väduren superchanser för att nätdejta eller kanske möta en kärlek på en utlandssemester.

Pengar:Saturnus kommer se till att belysa din och en partners ekonomi under 14 juni- 17 september.

Om du är singel kan frågor kring skatter, arv, gåvor och kommissioner och bidrag bli aktuella. En god bankman vore inte helt fel för att se över och skapa en struktur i din ekonomi. I slutet av september har du fått ordning på det ekonomiska. Alla avtal bör skrivas skriftligen och försiktighetens general är att föredra än att lita till muntliga överenskommelser. Gemensamtt ägande eller företagande kanske bjuder på en överraskning där ena parten vill dra sig ur och det blir tal om att lösa ut personen ifråga från företaget, men även i gemensam ekonomi i ett förhållande eller äktenskap. Se perioden som en reningsprocess även om den kan kännas lite kämpig när den pågår. Bästa sättet att hantera den? Struktur och ansvar och lag och rätt! Markera den 22 juni som en fantastisk dag för att få uppmärksamhet för en affärsidé eller kreativt tänkande i ditt arbete eller bransch!

Karriär:Den 2 juli är det dags för fullmåne i ditt karriärhus. Trots att det är mitt i sommaren kan det bli dags att lägga i högsta växeln på ditt arbete. Känslan förstärks ytterligare den 6 juli. Det är som du slits mellan familjen och allt det du måste göra för att få arbetet under kontroll. Rulla upp ärmarna och praktisera positivt tänkande till 100 %. Om du känner att hela ditt liv blev arbete och ingen familjetid alls har du en chans att tala ut om saken med din chef eller affärspartner den 15 juli. En anledning till att det kanske är extra fart gällande ditt arbete under juli månad kan vara att ett projekt som du arbetat med sedan januari/februari, där teamwork och sociala medier och reklam varit oerhört framträdande, nu kommer till avslut. När du i slutet av juli fått grepp om situationen kan du skriva ”på semester” på en skylt och lämna kontoret.

Den 11 augusti flyttar lyckosamme, entreprenörsälskande Jupiter in i ditt arbetshus. Organisera dig väl, satsa på healing, städning och rening under året som kommer och du kommer ha flyt och möjligheter med dig.