Sommarhoroskop 2015- Oxen (juni, juli, augusti)

Kärlek:

En väldigt känsloladdad fullmåne den 2 juni kan bringa med sig nyheter om en graviditet eller kanske samboskap. Likaså kan frågor kring begär, svartsjuka och kontrollerande beteende komma upp till diskussion. Från och med den 14 juni och hela juli kan det bli aktuellt för dig att ägna dig åt papper såsom hinderskapsprövning och äktenskapsförord. En gemensam ekonomi kräver ordning och reda. Om du nyligen separerat kan det likaså bli aktuellt att reda ut vad som är ditt och vad som är din före detta partners. Alternativt kanske du och din före detta trots allt vill ge relationen en andra chans för att se om ni klarar ut meningsskiljaktigheter. Den 2 juli: köp drömhus eller finn kärleken via din familj och/eller din mamma. Din mamma eller en modersfigur kan ha viktiga kärleksråd till dig- lyssna till dem.

Pengar:Det kommer gå undan när det gäller ekonomi i juni. Ända fram till den 24 juni befinner sig kvicke, energiske Mars i ditt inkomsthus. In med pengar, ut med pengar och dags att kavla upp ärmarna för att arbeta stenhårt för att sedan kunna ta emot en lite fetare lön än vanligt.

Utmaningen i juni blir att inte falla offer för missförstånd när det gäller överenskommelser och kontrakt. Försök att vara övertydlig i allt vad gäller tal om pengar och arbete och skriv helst inte under några kontrakt eller avtal förrän mitten av juni.

Karriär:

Du kommer få anledningar att se över dina överenskommelser med partners och i affärsrelationer under hela sommaren med start from den 14 juni och hela juli. Frågan går framåt igen den 1 augusti. Kanske får du en chans att återknyta kontakt med en tidigare affärspartner eller annan företrädare. Om du redan har ett kontrakt som du vill omförhandla eller tänka över så kan det dyka upp under sommaren. Under juli månad kan det bli dags för dig att se över ditt sätt att kommunicera och hur du marknadsför dig och/eller ditt märke. Markera den 6 och den 16 juli som särskilt goda dagar för att sätta fart med att skapa en ny image. Den 31 juli får du se lön för mödan gällande ett projekt eller arbete du sysslat med sedan januari/februari.