Sommarhoroskop 2015- Tvillingarna (juni, juli, augusti)

KärlekSatsar du eller inte? Fullmånen i Skytten alias ”jag som alltid säger vad jag tänker”, den  2 juni kommer  se till att du tar ett beslut eller når någon form av klarhet när det gäller ditt kärleksliv. Skyttarna är kända för sin rättframhet och närmast brutala ärlighet så detta kan bli dagen då du tar bladet från munnen och berättar hur du vill ha det i framtiden. Om du under våren har känt att ditt förhållande hållit dig fast i omständigheter som du inte mår bra av kommer pressen att lätta avsevärt den 14 juni. Då släpper den strikte Saturnus greppet om ditt kärleksliv för några månader och du får en chans att andas och tänka igenom saker och ting med mindre press på dig. I merparten av juli har du positiva kärleksmöjligheter att vänta. Den 1 juli osar passion och hetta- en kärleksaffär eller en mycket het flirt! Den 18 juli är du beredd att tala om att flytta samman, bilda familj eller, om du redan har en partner, minnas tillbaka på det som varit och kanske besöka en plats som var viktig för ert förhållande.

Den 11 augusti flyttar Jupiter in i ditt familjehus och det väntar ett år då din familjesfär kan växa genom giftermål, barn och barnbarn men också ett nytt hem. En flytt eller renovering är mycket trolig under det kommande året.

Pengar

I juli är det mycket som pågår en aning under radarn. I samband med fullmånen den 2 juli är det dags att tala om pengar, tillgångar, arv, skatt och gåvor. Ekonomiska frågor som varit aktuella för dig det senaste halvåret, kommer till ett avslut i samband med fullmånen. Pluto, de starka känslornas planet, är iblandad i leken när det blir tal om pengar. Någon kan göra dig upprörd eller försöka spela ett spel med dig som du inte ska acceptera. Försök att djupandas för att underlätta att finna en lösning på utmaningarna. Den 16 juli ser saker ut att börja klarna och du är redo att sätta en plan B i verket för att ta dig över eventuella hinder. Den första veckan i augusti kan du ha god hjälp av en kollega på kontoret och din ekonomi får sig en skjuts framåt och uppåt.

KarriärMerkurius befinner sig i retrograd fram till och med den 11 juni. Använd dessa dagar till att fundera kring personliga satsningar och initiativ, men vänta med att sätta dem i verket tills nymånen i ditt eget tecken, den 16 juni. Vad du än startar i samband med nymånen så kommer den att färga dina kommande sex månader. Med en nymåne i ditt eget tecken är det mycket möjligt att du plötsligt får klarhet i vad du vill satsa på i karriären eller att du får en känsla av att det är dags att omvärdera ditt arbetsliv och kanske välja en helt ny riktning. Neptunus, din karriärplanet, gynnar att du tar en time-out, mediterar eller använder din intuition för att nå klarhet.

Kanske känner du att ditt arbetsliv behöver en djupare mening. Praktisera feng shui: att rensa ut och omorganisera kontoret eller dina arbetsmappar är supereffektiv under hela sommaren. Ut med gammalt och plats för ny energi! I mitten på november börjar alla tankar falla på plats. Sommaren kan präglas av tankar på att gå tillbaka till ett tidigare arbete eller samarbete med före detta kollega eller företagspartner. Markera den 22 juni som en riktig snilleblixtdag då dina nytänkande idéer, nätverkskontakter och användande av sociala medier kan få dig att stå ut som en riktig stjärna som alla vill arbeta med! Du avslutar sommaren med att ett projekt som du startade i samband med förmörkelsen den 20 mars kommer till ett avslut. Skönt!