Sommarhoroskop 2015- Kräftan (juni, juli, augusti)

KärlekVenus befinner sig i ditt eget tecken fram till och med den 5 juni. Venus är kärlekens planet och kommer ge dig en känsla av flärd, skönhet och attraktion. Var beredd på att det är lättare än vanligt att få intresserade blickar! Under junis första 18 dagar är du lite mer benägen än vanligt att titta bakåt och kanske älta något från förr. Det är healingdags för dig, kära Kräfta. När den 18 juni kommer släpper du taget om det som varit och stänger dörren till smärtsamma minnen och/eller knasiga fantasier. Markera perioden den 24 juni- 8 augusti som full av fart när det gäller ditt kärleksliv. Energiske Mars befinner sig då i ditt tecken och du känner dig modigare än någonsin i kärleken. Var bara lite försiktig så att du inte verkar ovanligt självsäker eller rent av som en sådan där person som inte accepterar ett nej. I sommar är det superfokus på begär, passion och dolda affärer, och att få ordning på det området. Det är Saturnus, din kärleksplanet som kommer kräva att du ser till att får klarhet när det gäller ditt kärleksliv.

Om någon du träffat inte verkar ha spelat med öppna kort kan du vara den som säger, tack, men nej, tack, och går vidare mot en bättre, ljusare framtid. Håll särskilt koll på den 31 juli. Den 2 juli är det möjligt att du tar ett avgörande steg i relationen- dags att säga ”ja” eller förlova dig?

Karriär

Din karriärplanet, Mars, befinner sig i ditt tecken under perioden 24 juni- 8 augusti. Det är mycket möjligt att du arbetar med ett personligen viktigt projekt under den här perioden. En idé du har kan också få en väldig fart och snabbare än kvickt kan du ha startat upp något helt nytt. Den 2 juli finns mycket goda chanser för att du skriver avtal eller kontrakt med en affärspartner. När slutet av juli kommer är det dags för dig att gå ner i varv gällande nya idéer och projekt. Satsa på att omarbeta eller förbättra din profil i sociala medier, såsom hemsida eller blogg. Du kommer troligen fundera och ändra dig ett antal gånger gällande vilken linje du ska gå på. Det är inte du som är obeslutsam utan Uranus som befinner sig retrograd i ditt karriärhus from den 25 juli och ända långt in på hösten. Om du söker nytt arbete, markera den 14 augusti som en dag då saker och ting verkligen kan hända. Det är nystartsdags i din karriär vid den nymåne som äger rum då!

PengarSäg hej till en möjlig lönebonus den 22 juni! Då möts turgossen Jupiter och överraskningarnas planet Uranus. Ta en liten blick bakåt i tiden till den 3 mars då Jupiter och Uranus också möttes så kanske du känner igen energierna. Det är din karriär och din inkomst som står i fokus. Du har gjort något riktigt bra på jobbet och nu är du väl värd din belöning.

Troligtvis handlar ditt arbete om teknik, sociala medier, internets möjligheter eller kanske ett välgörenhetsrelaterat projekt. Bra gjort, kära Kräfta! Den 31 juli finns det återigen chans för att du ser en större summa pengar komma till dig. Det är fullmåne i ditt åttonde hus vilket innebär fokus på alla pengar som du på något sätt delar med din partner, en affärspartner eller kanske banken. Lån, skulder, skatter och kommissioner lyder under denna fullmåne så kanske är det dags för en större klumpsumma att komma till dig. Se tillbaka på vad du startade i januari/februari gällande gemensam ekonomi- nu får du resultatet av det du arbetat för det senaste halvåret. Från och med den 8 augusti och hela månaden ut ger planeten Mars dig fina möjligheter till att få mer pengar och snabbt!