Sommarhoroskop 2015- Skytten (juni, juli, augusti)

KärlekMarkera den 2 och 16 juni som dina turdagar när det gäller kärlek. Den 2 juni är det fullmåne i ditt eget tecken och du har lättare att klart se vad du vill ha. Om du har gått som katt kring het gröt gällande frågor i kärlek, kanske ända sedan årets början, är den 2 juni en dag då du plötsligt vet vad som krävs för att du ska vara lycklig. Och sedan agerar du! Den 16 juni är det nymåne i ditt kärlekshus, detta späder på action vad gäller det du kom fram till i samband med den 2 juni. En nymåne ger en effekt som håller i sig i cirka ett halvårs tid. Nu och fram till och med julen 2015 kan du sätta fart på mycket gällande din relationsstatus. När du vid årsskiftet ser tillbaka på vad som skett i kärlek sedan sommaren kommer det ha hänt en hel del. Det är möjligt att du kommer att lägga tid på att lösa problem i ett pågående förhållande via en expert såsom en äktenskapsrådgivare.

Om frågor kring svartsjuka, otrohet eller någon form av obalans mellan dig och en partner varit ett problem kan detta vara något som ni lägger tid på att försöka lösa. Det finns en god chans till att läka smärtsamma minnen och svårigheter i kärlek.

Karriär

Den 11 augusti flyttar Jupiter, Skyttens egen styrare och himlavalvets stora turplanet, in i Skyttens karriärhus. Det väntar dig 13 månader av framgångar inom ditt arbete som du senare i livet kommer att beteckna som ett oerhört framgångsrikt år. Kanske till och med ditt mest framgångsrika någonsin. Inte illa!

Saturnus befinner sig i ditt eget tecken. Kombinationen med Saturnus som vill sakta ned saker och ting och Jupiter som bara vill högre, högre mot himlen kan låta som en aning motsägelsefullt. Vem vinner? För att bäst använda energierna tänkt så här: Saturnus representerar de lärde, de vise och de med stor erfarenhet. Nu är tiden då du kan träda fram som en expert inom det område du arbetar inom. Saturnus kan också hjälpa dig att odla en mer mogen, seriös stil. På med mörkare färger, mer strikt klädsel och ännu mer respektingivande framtoning. Ja, det kan låta lite trist för Skytten men Saturnus går inte att huka sig för och det bästa du kan göra är att arbeta med honom. Han vill att du är seriös. Superseriös.Med så mycket fokus på resande, lärande och publishing och högre kunskaper fram till och med den 11 augusti är det mycket möjligt att du satt dig på flygplan fler än en gång sedan sommaren 2014. Ofta till kulturer långt borta, de som har så mycket mer färger än du är van vid från den plats där du bor. När Jupiter sedan kommer hjälpa dig med karriären from i augusti kanske det är så att det varit så mycket på gång, under så lång tid att du undrar hur mycket du egentligen ska orka.

Saturnus dränerar en aning. För att klara dig ifrån en risk att bli utbränd eller utveckla symptom på sjukdom ska du satsa allt på alternativa healingtekniker. Yoga, detox, EFT, energimedicin och nyttig mat kan göra under för dig. Vila också så mycket som du bara kan så klarar du alla utmaningar och kan njuta av din karriärframgång under året.

Efter den 11 augusti, fokusera på alternativa vägar till hälsa, gärna i utlandet, kopplingen mellan kropp/själ och tjänster som fokuserar på att hjälpa folk med dagliga arbetsuppgifter såsom städning och ordning och reda. Att skapa ”system” för att få livet under kontroll kommer bli väldigt hett under året augusti 2015/ september 2016. Att åka utomlands för att skolas i dessa områden kommer vara eftertraktat. Sätt ihop en kurs på din favoritplats i Mexiko eller södra Europa och du kan snart kalla dig för researrangör, lärare och inspiratör!

Pengar

När det gäller pengar är det två datum som du ska hålla extra koll på i sommar:

Den 2 juli är det fullmåne i Stenbocken. Detta är Skyttarnas ekonomiska hus och innebär att ett fantastiskt avslut kommer gällande ett viktigt, ekonomiskt steg du tog för cirka ett halvår sedan. Stenbocken är de stora ambitionernas tecken så du har troligen siktat högt mot stjärnorna och försökt att hitta vägar till samarbeten med VIP:folk inom din bransch eller motsvarande företag, Kring fullmånen ger detta resultat.Den 11 augusti flyttar din styrare, Jupiter, in i Jungfruns tecken. För Skyttens del innebär det,  som jag skrev ovan, att ditt karriärhus får ett helt år av tur, tur, tur och en aning överdrifter också! Under hela året som följer from den 11 augusti ska du satsa på att nå livtidsdrömmar. Ja, faktiskt, det du åstadkommer i din karriär kan vara det bästa du någonsin gör i ditt arbetsliv.

Och med det följer pengar på kontot, erkännande från andra inom din bransch och ett flöde som kan få andra att avundsjukt titta på dig. Du kommer springa för full fart i karriärspåret och vi andra kommer troligen inte förstå vad som hände! Vi ser nämnligen bara dina fotsulor och alla utmärkelser och lovord som tycks hänga som ett glittrigt moln i luften kring dig!