Sommarhoroskop 2015- Stenbocken (juni, juli, augusti)

Kärlek

De första fem dagarna i juni befinner sig kärlekens planet, Venus, i ditt äktenskapshus. Seriösa relationer är tapeten. Du förlorar ingen tid på något som inte har verklig framtidspotential. Är du singel kan du likaså attrahera någon som är ute efter just detta, en ring på fingret, volvo, hus och tax med rött koppel. Det enda smolket i bägaren är att du under junis första elva dagar kanske är en aning för intresserad av ägna dig åt att hitta fel. Försök att se möjligheter istället för fel och brister, annars kanske Mr Right försvinner. Alternativt kan du också överväga att släppa tillbaka ett ex in i ditt liv igen. Därav all petighet. När mitten av juni kommer vet du vad du ska göra.

Den 22 juni ger en möjlighet för att det kan gå undan i kärlek. En överraskande graviditet eller planer på att flytta ihop i rekordfart står skrivet i Stenbockens stjärnor. Ett kärleksbarn eller dags att presentera din kärlek för familjen är så rätt för dig nu!Den 1 och 2 juli osar det sex och hetta för dig. Ditt åttonde hus är aktiverat, även känt som the house of sex, lies and videotapes.

Jo, jo. Nu kanske du tar chansen i kärlek och totalt hänger dig även om du är rädd som sjutton. Din lust kommer vara starkare än din rädsla! Om du redan befinner dig i en relation är det kanske dags återinföra passionerade äventyr med din älskade. Dagarna är markerade med ”stör-ej”-skyltar på hotelldörrar, kärlekssemester, sexleksaker och hemligheter. En perfekt tid för att åka på en romantisk, passionerad resa med andra ord!

I Slutet av juli kan du tillfälligt känna en oro för att det är något som döljs för dig i kärlek. Kärlekens planet, Venus, backar då i ditt åttonde hus. Inbillar du dig eller är det något som pågår bakom din rygg med den där daten du har eller, hugaligen, din andre hälft?

Från och med den 11 augusti är du redo för att bli mer utåtriktad än du varit under det senaste året.  Om det känns som om du befunnit dig i en kärleksbubbla det senaste året, som troligen varit enormt intensivt (kan-inte-gå-ett-steg-utan-att-hålla-handen-men-min-partner, skilsmässa, uppdelningar av tillgångar, frågor kring arv och djup, personlig transformation har varit ledorden ) är det nu dags att andas ny luft och få komma ut ur bubblan.Puh!

KarriärOrganisation är på temat för dig under junis första elva dagar. Rensa ut på kontoret, gå igenom mappar, släng visitkort du inte längre behöver och få till en bra ordning i dina arkiv. Planera för framtiden, men utan att initiera något just nu. Medarbetare och anställda, såsom assistenter och personer man tillfälligt hyr in tjänster av (städning, barnvakt m m) kan meddela att de ändrar på sina scheman och du kan då behöva anpassa dig därefter. Det bästa du kan göra gällande din karriär är att nätverka under sommarmånaderna. Använd juni, juli och augusti till att kombinera semesterresor med socialt mingel och event runt om i Sverige och över landgränser.

Från och med den 11 augusti är du redo att samla ihop alla dina kunskaper och kontakter för att starta ett eget företag. Utlandet är troligen en mycket stark komponent i din idé, alternativt kanske du under året som kommer bestämmer dig för att arbeta utomlands en period. Likaså kan du få en utländsk produkt att arbeta mycket intensivt med. Jupiter befinner sig under året 2015/2016 i ditt nionde hus: utlandslansera dig=vidga dina vyer! Juridik är gynnat, att studera såväl som att strida för sina rättigheter, samt högre studier och språk är de nya ledorden för ditt arbete. Du får en dusch av alla dessa ämnen!

Pengar

Pengar har varit av högsta prioritet sedan sommaren 2014. Att tjäna pengar på fastigheter, ägodelar som du samäger med din partner eller din familj har varit något som troligen varit aktuellt för dig. Skatter, arv, gåvor, bodelning vid skilsmässa och planering kring pengar såsom bidrag eller kommissioner har också lysts upp av Jupiter sedan förra sommaren. Din partner i kärlek har mycket möjligt varit din partner även när det gäller dessa investeringar. Om du upplever att så inte varit fallet kan den 1 juli och den 4 augusti ge dig chansen till att köpa något tillsammans med en utmärkt partner. Denne kan vara en investerare eller en familjemedlem som plötsligt blir din ekonomiska parhäst också.

Under hela augusti är det fokus på att komma överens med din partner. Håller ni samma linje eller vill du och denne person åt olika håll? En del Stenbockar kan också lägga tid på att dela upp tillgångar i samband med en skilsmässa. Anledningen? Venus, kärlekens planet, backar, d v s hon är inte på sitt bästa humör, och hon rör sig just då genom ditt hus för gemensamma tillgångar och ekonomiska investeringar.