Sommarhoroskop 2015- Fiskarna (juni, juli, augusti)

Kärlek

Det kan vara lite snurrigt gällande frågor kring hem och familj de första 11 dagarna i juni. Försök att sitta lugnt i båten och bara ta in allt som sker, eller inte tycks ske. Det kommer bli klarare kring mitten av juni.  Undvik med andra ord viktiga beslut gällande hem, graviditet och sådant som rör upp stora känslor.

Den 1 juli kan du möta en kärlek när du tar hand om din hälsa. Yogastudios, juicebarer och detoxbokhyllan är heta kärleksplatser just idag. Den 24 juni- 8 juli är det passion i det dolda som gäller. Mars ser till att det händer massor av saker och du vill troligen gömma det lite för världen. Du måste se vad det leder till, men först vill du bara njuta av det själv! Om du befinner dig i en fast relation är det mycket möjligt att din partner får det hett om öronen- du kommer inte skräda orden om det är något som inte passar.

Nymånen den 16 juli ger dig en superchans till nystart i ditt kärleksliv. Du är redo att ta nya steg som kommer färga de kommande sex månaderna.

Den 25 juli- 6 september kommer Venus befinna sig retro. Det kan upplevas som att saker och ting i kärleken hamnar i ett tillfälligt stillestånd där du inte riktigt vet vilket ben du ska stå på. Frågor kring en före detta kärlek kan komma att dyka upp i ditt huvud och att arbeta med underliggande problem i en relation är gynnat. Tänk på det som har varit, ta ställning och arbeta på det som eventuellt känns fel i ditt kärleksliv under den här perioden. Under perioden 31 juli- 6 september är du särskilt kritisk i kärlek och din partner kan få mycket att leva upp till om ni försöker reda ut problem. Är du ute och dejtar finns det viss risk för att du missar någon bra om du inte försöker se lite mer positivt på personen ifråga istället för att bara notera fel och brister.

Den goda nyheten för Fiskarnas kärleksliv under år 2015 är att tursamme planeten, Jupiter, flyttar in i ditt äktenskapshus den 11 augusti. Detta kommer ge hela ditt kärleksliv ett stort uppsving under ett helt år framöver! Är du singel nu kan du vara gift snabbare än du tror och är du redan gift kan ditt äktenskap ge dig mycket glädje under de kommande 13 månaderna.

Karriär/PengarSaturnus befinner sig sedan julen 2014 i ditt karriärhus. Under de kommande åren kan du komma att göra mycket framsteg inom sättet du arbetar på och hur du strukturerar dig, sätter gränser och når avslut. Saturnus kan ge dig tuffa utmaningar, chefer och överordnade som kräver dig på massor av tid och energi men du kommer också bli starkare, tuffare och bättre i ditt arbetsliv. Se det som om du just fått en väldigt tuff, personlig karriärcoach. Han kommer ge dig framgång, men bara om du verkligen anstränger dig till 100%.

Saturnus associeras ofta med experter och de gamla och vise. Nu och fram till och med hösten 2017 är det möjlighet att du träder fram som en erfaren expert inom ditt område och lär upp andra. Det kan bli dags att undervisa, föreläsa eller ta yngre kollegor under armarna för att lära upp dem.

Den 14 juni- 17 september blir det lättare i ditt karriärliv. Då kommer Saturnus befinna sig retro och han ger dig lite andrum när han lämnar din karriärzon. Kraven och pressen lättar en aning då. Den 2 juni kan du se resultat av ett arbetsprojekt som du startade innan julen 2014. Vid den här fullmånen är det möjligt att världen också övertygats om din storhet och välförtjänta status i din bransch. Om du har ägnat din tid åt en enorm detaljplanering inom arbetet, (och kanske också gällande din hälsa), sedan sommaren 2014, är det nu dags att hitta någon att slå dina påsar samman med i affärer.

Från och med den 11 augusti är det dags för Jupiter att tillbringa 13 månader i ditt sjunde hus. Här finns affärspartners som vill satsa på dig och dina idéer. Året som följer kan ge dig mycket nytt och roligt på arbetsagendan. Och din ekonomi kan få sig ett rejält uppsving som tack för gott utfört arbete. Minns bara Saturnus råd om att ta dig an alla projekt och ansvarsområden du tilldelas med den största disciplin. Skulle det se omänskligt tufft ut, ska du se till att dra gränser och omstrukturera. På det sättet tar du ju fortfarande ditt ansvar och läromästaren Saturnus kommer låta det passera med en liten stjärna och notering om gott uppförandei.