Boklördag. Uppföljartankar- vad ska jag skriva om i ”Happytown 2”?

I veckan som gått fick jag roliga besked från mitt förlag. Slutkorrekturen av Fortunatas Profetia är på väg med posten. Jag ska läsa igenom och ge mitt godkännande innan boken skall skickas på sättning. Jag ska även ta ställning till dedikationen samt slutlig korrektur på omslaget.

Samtidigt har vi också smyglanserat boktrailern till Fortunatas Profetia och nu får även ni se den. Med dagens begivelser i Slottskyrkan känns det extra kul att visa er trailern…

[youtubeplay id=”pv6w1Gp0Eaw” size=”medium”]

Jag fick även rapport om Happytown och blev så glad över att höra att den lever upp till förväntningarna, rent försäljningsmässigt. Och med de goda nyheterna följde även en fråga: blir det en uppföljare till Happytown? Svaret är ja, i mån av tid, när är alltså fortfarande oklart. Förberedelser är guld värda och därför frågar jag er som läst Happytown vad ni tyckte var bra, dåligt, intressant, roligt, spännande etc? Vad skulle ni vilja ha mer resp mindre av?  Jag skulle bli väldigt glad för era tips och tankar. Det är för er jag skriver! Jag lovar att återkomma till er så fort jag vet något mer gällande planering och fastlagda planer.

Glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

PS Självklart skulle inte boken heta ”Happytown 2” utan något mer fantasirikt. Förslag även där?