ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Väduren

/

Varmt, vackert och passionerat, Väduren! Venus tillbringar ända fram till t o m den 18 juli i ditt femte, flirtiga hus. Översättning? Mycket goda chanser till kärleksaffärer, one-night-stands och fjärilar i magen! För den som lever i ett fast förhållande ges en toppenchans att få återuppleva lite av den där berömda känslan av nyförälskelse.

Den enda dippen under juli: Venus, kärlekens planet kommer bege sig retro from den 25 juli. Venus tittar då gärna bakåt i tiden. En före detta kan komma tillbaka till dig eller kanske är det du som drömmer om saker som de en gång var. Ta inga stora beslut gällande kärlek mellan 25 juli – 6 september.

Bästa datum i månaden: 1 juli- då möts den store turplaneten Jupiter och Venus. Sist de gjorde det var den 18 augusti 2014. Minns du vad som hände då? Nu är liknande tendenser på väg in i ditt liv igen.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00