ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Tvillingarna

/

Ah, det doftar passion om juli för Tvillingen! Tendenserna är Fifty Shades of Grey, Törnrosen och Mr Big… Det är fullt fokus på ditt sexiga hus från och med början av månaden och cirka 10 dagar framåt. Saken görs inte sämre av att Venus, kärlekens planet, befinner sig i ditt familjehus. Om du inte vill bli gravid, vet du vad du bör göra. Om du befinner dig i en fast relation kanske det är du och din partner som får berätta de goda nyheterna om att ni ska flytta ihop och att ni väntar barn. Venus skänker sin glans över kärleken i hemmet fram till och med den 18 juli.

Den 25 juli och fram t o m den 6 september kommer Venus befinna sig i lågenergiläge. Om det är något du vill säga din partner, tänk dig då för INNAN du öppnar munnen. Tvillingen är kvick och ord kan sticka till rätt rejält om det är något som du gått och blivit uppretad över.

Bästa datum i månaden: 1 och 2 juli. Lyckan ler och passion, nöjen och fertilitet flödar!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00