Kärleksastro juli 2015. Lejonet

Du kan mycket väl vara zodiakens mest eftertraktade i juli. Faktiskt under hela sommaren! Venus, kärlekens planet, stannar extra länge i ditt eget tecken och allas ögon är på dig. Med Venus här utstrålar du starquality, skönhet och Grace Kelly… Inte illa alls för en riktigt, het sommar! Njut för fullt fram t o m den 18 juli. Sedan, den 25 juli, tar Venus semester och kommer befinna sig i ett s k retroläge fram t o m den 6 september. Detta innebär att före detta kärlekar kan komma på tapeten och att du ägnar dig åt en mer introspektiv period i kärlek. Det är en utmärkt period för att lägga sig i viloläge och begrunda ditt kärleksliv, att hela dig själv. Vad vill du egentligen? Kanske känner du dig inte riktigt lika het när Venus befinner sig i lågenergiläge. Använd tiden till att tänka över allt som hänt i ditt kärleksliv och satsa sedan på att återigen ta plats i kärlekens rampljus när hösten startar igen.

Bästa datum i månaden: 1 juli- ALLA vill vara med dig! (jämför med vad som skedde den 18 augusti 2014- samma aspekter då som nu!) 31 juli- dags för ett avgörande, mycket viktigt beslut i kärlek. Du tog troligen de första stegen mot detta beslut i slutet av januari/februari i år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..