ANNONS

Boklördag. Vägra följa John

/

Sommaren är igång och med det, förhoppningsvis, semester och tid över för att läsa och komma ner i varv.

Dagens boktrips passar utmärkt för att kanske sommarfundera lite över livet. Vägra följa John av Annelie Påmark och Carl Österberg. Jag fick upp ögonen för boken i Axelssons magasin redan för några månader sedan. Visst är texten lockande:

Vet du om att meningen med livet är att du ska må riktigt, riktigt bra och leva så som du verkligen vill? Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Genom att bli medveten, närvarande och hitta inspiration får du kraft att gå från ord till handling. Boken ”Vägra följa John” är fullständigt nydanande och innehåller allt du behöver för att en gång för alla förändra ditt liv till det du innerst inne drömmer om. Tiden är mogen precis just nu! Du får hjälp att städa bort gamla föreställningar och mönster som inte längre gagnar dig och lär dig hur du i praktiken går tillväga för att manifestera allt du behöver. ”Vägra följa John” tar dig från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal!

Början på mitt eller ditt nya liv kan faktiskt finnas innanför de här pärmarna. Är det kanske någon av er som redan har läst boken? Berätta gärna vad ni tyckte om den i sådana fall!

Glad lördag!

Kramar

Helena

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00