Boklördag. Vägra följa John

Sommaren är igång och med det, förhoppningsvis, semester och tid över för att läsa och komma ner i varv.

Dagens boktrips passar utmärkt för att kanske sommarfundera lite över livet. Vägra följa John av Annelie Påmark och Carl Österberg. Jag fick upp ögonen för boken i Axelssons magasin redan för några månader sedan. Visst är texten lockande:

Vet du om att meningen med livet är att du ska må riktigt, riktigt bra och leva så som du verkligen vill? Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Genom att bli medveten, närvarande och hitta inspiration får du kraft att gå från ord till handling. Boken ”Vägra följa John” är fullständigt nydanande och innehåller allt du behöver för att en gång för alla förändra ditt liv till det du innerst inne drömmer om. Tiden är mogen precis just nu! Du får hjälp att städa bort gamla föreställningar och mönster som inte längre gagnar dig och lär dig hur du i praktiken går tillväga för att manifestera allt du behöver. ”Vägra följa John” tar dig från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal!

Början på mitt eller ditt nya liv kan faktiskt finnas innanför de här pärmarna. Är det kanske någon av er som redan har läst boken? Berätta gärna vad ni tyckte om den i sådana fall!

Glad lördag!

Kramar

Helena

  1. Ibland blir jag förundrad över hur saker kommer till mig när jag som bäst behöver det. Kanske är detta boktips precis en sån vägledning jag behöver just nu? Kommer definitivt att ta mig en titt!
    Tycker det är svårt att få allt jag vill ha i mitt liv att ”sätta” sig och bli en del av mig, attraktionslagen är en sådan. Att hålla energin och vibrationen uppe, att inte glida av stigen som gör mig så glad och nöjd (även om jag förstår att alla dippar ibland). För att inte tala om detta med invanda mönster och sådant jag haft i mitt liv och som jag identifierar mig med men som inte längre ger glädje. Så svårt att välja nya vägar.
    Tack!! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..