ANNONS

Horoskop vecka 26, 2015

/

Familjen står i fokus

Sommarsolståndet har precis ägt rum och Solen flyttar på måndagen den 22 juni in i Kräftans tecken. Familjen som roar sig ihop, värnar om känslor och om varandra har precis fått en månads tid av superfokus. Hur vi alla påverkas av Kräftans hemkära tendenser beror på i vilket hus vi har Kräftan placerad men generellt brukar man kunna känna av det stjärnteckens energier som belyses av Solen. Nu och fram t o m den 24 juli är det allt som har med känslomässiga rötter, barndomens minnen, familjerelationer, mamma och starka kvinnofigurer i våra liv, hemmet och barnen.

Nu är det TUR i luften!

På månaden den 22 juni händer det också andra saker. Stora saker. Det är en av sommarens största turdagar och ni bör markera den med en STOR stjärna i era almanackor! Jupiter (tur, flöde och mod) möts med Uranus (överraskningar och nytänkande). Jupiter befinner sig i Lejonets tecken och ger flöde till nöjen, skoj, spel, fertilitet/barn och kreativitet. Uranus befinner sig i Väduren. Det hela skriker ”Me, myself and I”. Idag kan vi få oss en skopa tur och flöde som verkligen går till historien som en av 2015:s bästa dagar. Utnyttja dagen till att lägga viktiga möten eller presentationer. Jupiter och Uranus kommer inte mötas på det här sättet igen förrän år 2019 så använd energin till det bästa du kan!

Missa inte viktiga fakta

På tisdagen den 23 juni bör vi försöka nyktra till efter gårdagens Jupiter/Uranus-firande. Merkurius, kommunikationsplaneten, möter Neptunus, fantasi och dolda sanningar och här gäller det att hålla tungan rätt i munnen. Information som kommer till en kan vara förvrängd på något sätt eller bara rent ut sagt oklar. Om du har viktiga beslut att ta den här dagen så trippelkontrollera allt. Neptunus är mycket skicklig i konsten att dölja viktiga fakta. Idag bör papper av alla de slag, kontrakt, avtal och viktiga överenskommelser, undvikas.

Krafttag i hemmet

På onsdagen den 24 juni flyttar energiske Mars in i Kräftans tecken. Detta antyder energier och rörelse kring att flytta, renovera och agera inom familjen. Mars kan vara rätt påstridig och ego så försök att hålla tanken på att även andra i familjen måste få säga sitt, i huvudet. Han är dock toppen för att sätta fart med projekt som är hemrelaterade!

Kärlekshelg i kvadrat!

Helgen lovar gott tack vare ett fint möte mellan Venus och Uranus. Det äger rum på söndagen den 28 juni men är på väg mot sin kulmination redan under fredagen och lördagen den 26 och 27 juni. Fira eller ordna en bjudning/fest denna helg. Den lovar att bli glittrig, överraskande rolig och fylld av kärlek. Att ge sig själv en dos av kärlek är också gynnat. Spa-tid? Eller bara värdefull egentid? Du bestämmer!

Jag önskar er en härlig vecka!

Kramar

Helena

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00