Dagsstatus

Regnet häller ned. Jag jobbar med korrektur av Fortunata och mailar åt höger och vänster angående olika andra projekt. På något sätt tycks det helt okej att min semester har försenats- det känns inte som sommar just nu. Jag sneglar mycket avundsjukt in på bloggar och foton på Facebook som visar bilder från varma stränder. I år har jag dock valt att satsa på mina drömmar så just nu blir det glass på Djurgården och promenader i Stockholm som blir min semester. Och det är jag inte alls ledsen över. Det enda jag önskar är lite mer sol eller kanske bara blå himmel.

Jag överväger att göra kursen Nätbusiness för självhjälpsindustrin till en nätkurs som man laddar ned i ett kompendium. Hur känner ni som är intresserade? Ni är flera som mailat från andra delar av landet och då skulle alla kunna få tillgång till informationen samtidigt, oavsett var ni bor. Bara en tanke så här mitt i hällregnet.

Nu är det dags för kaffe, annars stannar den här astrologen. :-)

Kramar och glad onsdag till er alla!

Helena

 

 1. Hej alla!
  Vad glad jag blir för alla smarta kommentarer och tips! Jag skulle vilja be er om en tjänst:
  Vilkaär de viktigaste frågorna ni vill ha besvarade när det gäller detta område, nätbusiness? Skriv allt ni vill veta så hamnar det rakt ned i mitt anteckningsblock för kursen!

  Tack på förhand!

  Kramar och glad torsdag till er alla!
  Helena

 2. Emma skriver:

  Nätbaserad utbildning med kompendie låter toppen och som någon skrev ovan videoföreläsningar. jag bor lång ifrån Stockholm och är intresserad :)

 3. Det låter oerhört spännande… toppen bra superviktig affärsidé.. jag är mycket intresserad. .Önskar dig all lycka.. du vet väl att det är fullmåne torsdag 2 juli.. skickar till dig symbolist kosmiska kristaller i rengbågens vakra färger som bringar ärkeänglarnas välsignelse…!!!

 4. Helene skriver:

  Ja, vart har sommaren tagit vägen

 5. Emma skriver:

  Kompendium funkar jättebra! Jag är intresserad! :)

  Ett annat förslag är att köra webinar (livevideo) eller att man kan ladda ner din inspelade föreläsning via länk genom mail (så som Mastin Kipp och Marie Forleo gör.)

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..