ANNONS

Astro för alla stjärntecken 25 juni-8 juli

/

Den 2 juli har vi en fullmåne i Stenbockens tecken. Stenbocken representerar våra ambitioner och långsiktiga planer och är även känt som karriärhuset. Vi summerar vad vi har uppnått det senaste halvåret och vilka våra nya mål är. Jupiter och Venus reser tillsammans de sista dagarna i juni- tur och flöde likt dagarna kring den 18 augusti 2014 väntar oss.

Väduren 21/3- 20/4

Det är fullt fokus på frågor kring ditt hem och din familj. Du är en aning nostalgisk och tänker troligen tillbaka på ditt förflutna och kanske t o m en före detta kärlek. Dagarna kring fullmånen har du fullt upp på jobbet. Vad är det som kommer till avslut? Bäst just nu: Överraskande, positiva besked gällande ekonomin den 1 juli.

Oxen 21/4-21/5

Du går igenom din årliga ekonomiska topp och får goda nyheter gällande dina inkomster. Bästa vägarna för att bättre ekonomin får du genom pr, försäljning och kurser/lärande. Se till att du når ut med det du kan! Kring den 2 juli är tankar kring en resa och/eller juridisk fråga aktuella. Bäst just nu: Ditt bankkontos tillväxt.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du lägger mycket tid på att se över din ekonomi. Frågor kring gemensamt ägande, skatter, lån, arv/gåvor och skulder blir aktuella kring den 2 juli. Det tycks handla om att ett beslut som du tog i december 2014, nu avslutas. Bäst just nu: Goda nyheter gällande en utbildning/skrivprojekt eller en kortare resa väntar den 1 juli.

Kräftan 22/6-23/7

Du har en härlig period framför dig: du lägger ned mycket tid och pengar på dig själv och njuter mer än vanligt. Nya semesterkläder, goda middagar och ett glatt yttre gör att folk omkring dig gärna tittar efter dig. Du utstrålar gott självförtroende. Bäst just nu: Förutsättningarna för kärleks-och partnerskapsbeslut den 2 juli.

Lejonet 24/7-23-8

Du kan känna mer lust än vanligt att få dra dig till tillbaka just nu. Perioden sammanfaller med att du kring den 2 juli kanske behöver fokusera mer på din hälsa, alternativt ditt dagliga arbete. Det gäller projekt som inleddes i december 2014. Bäst just nu: Barn/kreativitet/kärleksliv får dig att le av lycka kring den 1 juli.

Jungfrun 24/8-23/9

Det finns en koppling mellan din intuition och pengar under den här perioden. Använd dina känslor som vägledare i ekonomiska beslut. Fullmånen den 2 juli aktiverar ett avslut gällande något som rör ditt kärleksliv och/eller barn/fertilitet. Det är slutet på en resa du startade innan julen 2014. Bäst just nu: Heta kärleks-sms.

Vågen 24/9-23/10

Du behöver ta ett viktigt beslut gällande ditt boende/familj. Sedan ett halvår tillbaka har du haft på känn vad som väntat och kring den 2 juli händer det.  Din partner verkar mycket upptagen med sin karriär och själv kanske du tänker på att flirta med en kollega. Bäst just nu: Din karriär går som tåget tack vare dina kontakter.

Skorpionen 24/10-22/11

Det finns två saker du är intresserad av just nu: karriär och kärlekslivet. Du slår två flugor i en smäll och kombinerar dem båda. En fråga gällande pr, försäljning och marknadsstrategier påverkar dig dagarna kring den 2 juli. Bäst just nu: ett hett kärleksmöte den 28 juni- 1 juli. Kontorsromans på konferens/kortare resa?

Skytten 23/11-22/12

Din partner ser ut att skörda ekonomiska framgångar. Själv behöver du fokusera på din egen ekonomi dagarna kring den 2 juli. Något som du började planera för i slutet av förra året når sitt avslut. Positiva besked gällande juridik/publiceringsprojekt/utland hänger i luften 28 juni-1 juli. Bäst just nu: Personlig transformation.

Stenbocken 23/12-20/1

För ett halvår sedan påbörjade du en viktig, personlig resa. Den påverkade sättet som folk ser på dig: din image. Nu når resan till slut. Från puppa till fjäril är temat för dagarna den 28 juni- 1 juli. Det osar psykologisk transformation! Bäst just nu: Ditt självförtroende i kärlek ökade just med 100 %! Dyker en f d partner upp?

Vattumannen 21/1-18/2

Vad har hållit dig som gisslan det senaste halvåret? Den 2 juli når du ett avslut gällande en hälsofråga/upplägg kring dina dagliga arbetsrutiner. Det kommer kännas skönt att få släppa det hela sedan. Goda nyheter gällande en juridisk fråga präglar dagarna 28 juni- 1 juli. Bäst just nu: Din förnyade livsenergi och ditt kärleksliv!

Fiskarna 19/2-20/3

Drömmer du om en pengavinst ska du våga satsa några kronor just nu. Du har tur när det gäller spel OCH kärlek! Du spendera mycket pengar på sådant som skänker dig glädje. Du är troligen väldigt givmild mot dina familjemedlemmar. Eller renoverar du? Bäst just nu: Goda nyheter gällande din hälsa/dagliga arbete kring den 1 juli.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00