ANNONS

10 frågor om nätbusiness?

/

När jag häromdagen skrev om mina kursplaner fick jag många smarta kommentarer från er. Och nu vill jag ha fler!

För att kursen, Nätbusiness för självhjälpsindustrin (även om den kan appliceras på alla som vill arbeta online) ska bli så intressant och givande som möjligt för er som är intresserade så skulle jag bli väldigt glad för om ni kunde skriva till mig på lovableblog@gmail.com eller här i kommentarsfältet eller på Face book (Helena Biehl eller Helenas Horoskop) och berätta vad ni allra helst vill veta när det gäller området.

Jag ser fram emot att läsa era tankar!

Stort tack på förhand och glad fredag!

Kram,

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00